Grad

‘FALIT ĆEŠ DO BOLI, PRIJATELJU’ Band Crna udovica oprostio se od svog prijatelja Marija Đanića

Kako je teško oprostiti se od nekoga s kim te veže gotovo cijeli život. I kako ovako slomljen reći sve što bi htio o veličini čovjeka kao što bio naš Mario. Ako je netko bio vjeran i odan Crnoj udovici od samog početka onda je to bio Mario Đanić. Ako nas je netko istinski podržavao, volio i davao sebe za ovaj bend onda je to bio Mario. Gotovo svaku našu svirku putovao sa nama ,skoro na svakoj probi prisutan ,na svakom koncertu – zapisali su iz banda Crna udovica na svom Facebook profilu, opraštajući se od kako su rekli, ‘prijatelja i brata’. Velikog čovjeka Grada.

Dobronamjeran, plemenit i uvijek za prijatelje spreman sve učiniti. Toj dobroti nije bilo granice. Nije se znao ljutiti, prema svakome ljubazan. Mogli bismo o veličini našeg Maria unedogled. Trebalo ga je poznavati .Bio je najdobrije biće, bio je najbolji od svih nas. Bio je divan otac,suprug i brat. Bezgranično zaljubljen u svoju Vesnu i ona u njega. Ljubav kojoj bi svi pozavidjeli, ljubav kojoj smo se svi divili.

Bogat je onaj tko je bio Mariov prijatelj. 

Teško je, preteško se od tebe rastati. Falit ćeš nam Mario, falit ćeš do boli prijatelju,
falit ćeš nam brate Naš. Mirno spavaj i Bog dragi nek je uz tebe anđele naš! 

Vole te tvoji prijatelji,
vole te tvoja braća iz
Crne udovice. 

Pročitajte još

Prvak Hrvatske Luka Ivanković i brončane judoke Mokošice kod gradonačelnika

Dulist

Obilježena 19. obljetnica otkrivanja spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Osojniku

Dulist

UGRADNJA DIZALICA TOPLINE Gradski bazen modernizira se sustavom grijanja morskom vodom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija