Zanimljivosti

„Samo nebo zna koliko te volim ja!“

Međunarodni dan mladih obilježava se ovu nedjelju, 12. kolovoza. Tim povodom u Mokošici je prava vesela festa.

– Pozivamo sve mlade Mokošice i Rijeke dubrovačke da nam se priključe na radosnoj Festi pod nazivom „ Noć mladih Mokošice“ pod nazivom „Samo nebo zna koliko te volim ja“, i to u nedjelju 12. kolovoza u 21,30 u u Eko parku Ombla u Mokošici – pozivaju ekološke udruge na čelu s Jadrankom Šimunović.

Međunarodni dan mladih obilježava se od 1998. na inicijativu UN-a, a ovogodišnji moto je“Izgradnja boljeg svijeta: partnerstvo s mladim.
Na Noći mladih Mokošice uz glazbu i mali tratamenat u opuštenoj atmosferi ekolozi će progovoriti s mladima Mokošice i Rijeke dubrovačke o svim problemima koji ih muče te koje su njihove poruke za bolji život u Mokošici!

Uz poruke mladih, i djeca Mokošice će zajedno s Eko-Omblićima svoje poruke i želje za ljepši i ugodniji život u Mokošici putem protokola predati gradonačelniku u ponedjeljak, 13. kolovoza u 10,30 sati.

Nakon toga će oko 10,40 h biti gosti posebno za njih pripremljenih eko radionica Hotela Hilton-Imperijal. Kupanjem i osvježenjem u Šulića oko 12,30 mladi Mokošice će se oko 13,20 h dobrotom JP Libretas zaputiti autobusom 1b natrag u Mokošicu.

Pročitajte još

UZ PEKARSKE SLASTICE U Domu za starije Dubrovnik obilježili dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dulist

Na papercraft radionicama izrađivale su se figure životinja i maske u obliku ptice

Dulist

POZIV NA AUDICIJU Budi Linđovac, čuvaj tradiciju i sviraj, putuj, pjevaj…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija