Aktualno

‘S JEDNOG MJESTA POKRIVA SE CIJELI SVIJET’ U Zračnoj luci Dubrovnik otvoren centar za putovanja

'S JEDNOG MJESTA POKRIVA SE CIJELI SVIJET' U Zračnoj luci Dubrovnik otvoren centar za putovanja

Dosad, Zračna Luka Dubrovnik dosad je imala prostor Croatia Airlines koji je nudio usluge prodaje karata za Lufthansa grupu i Croatia Airlines, no budući da sama Zračna Luka pruža uslugu za više od dvadeset kompanija zračnog prijevoza, odlučili smo da sinergijski posao preuzme Zračna luka sama, u suradnji s Obzor putovanjima. Tehnički, ovim se otvorila mogućnost puno većeg dijapazona usluga za žitelje naše Županije. Kao što je svima poznato, i dosad je Zračna luka Dubrovnik bila prva adresa za bila kakva pitanja u svezi putovanja u zračnom prometu. Sada se otvara – u suradnji s Obzor putovanjima – mogućnost ne samo prodaje de facto svih zrakoplovnih karata, već i organiziranje putničkih aranžmana. Njih će u budućnosti biti moguće organizirati temeljem zahtjeva svih naših agenata. Što se tiče same Zračne luke Dubrovnik, to je samo još jedan segment pripreme za ono što nas čeka, liberalizaciju usluga. Time Zračna luka Dubrovnik modernizira svoje poslovanje za nadolazeća vremena – naglasio je danas direktor sektora komercijaInih poslova Zračne luke Dubrovnik, Ivan Maslać, tijekom otvaranja novog zajedničkog centra za putovanja ZLD, CA i Obzor putovanja.Naglasio je kako će Centar svoje usluge nuditi tijekom cijele godine i da se sada na jednom mjestu može pokriti cijeli svijet. Uz Maslaća, okupljenima su se prigodno obratili i direktor komercijalnih poslova Croatie Airlines Slaven Žabo te direktorica Obzor putovanja Silvana Turčić.

– Slijedeći svjetske trendove vezane uz organizaciju putovanja i usluge, a zahvaljući sinergijama koorporativnih djelatnosti Zračne luke Dubrovnik, Croatia Airlinesa i Obzor putovanja, uspostavljamo zajednički centar za putovanja u kojem će putnici moći realizirati sve – od kupovine karata do aranžmana. Zajednička sinergija pomaže na optimalniji način podiži razinu usluge kako stanovnicima Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, tako i svim posjetiteljima ovoga kraja. Navedenim ćemo i sam doživljaj Dubrovnik i Zračne luke Dubrovnik podići na jednu veću razinu – istaknuo je Slaven Žabo. Gospođa Turčić naglasila je kako Obzor putovanja posluju trideset godina u kontinuitetu.
– Posjedujemo bogato iskustvo u organizaciji putovanja i prodaji zrakoplovnih karata. Centar će koristiti naše tehnologije, naše znanje, a sve kako bi Gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji omogućili centar bez poziva u bilo koji drugi grad, a prema potrebama i navikama putnika iz ove regije – istaknula je Silvana Turčić.
Zahvaljujući sinergiji svih sudionika i komplementarnim djelatnostima, u Zračnoj Iuci Dubrovnik zajednički je osigurano mjesto na kojemu se mogu rezervirati i kupiti zrakoplovne karte za letove nacionalnog avioprijevoznika u domaćem i međunarodnom redovitom prometu, a na kojem se istodobno distribuiraju i putnički aranžmani, što sve zajedno predstavlja dodatno unapređenje usluge putnicima Dubrovačko – neretvanske županije.
U povodu otvorenja zajedničkog centra za putovanja Croatia Airlines putnicima nudi popust od 20 posto za sve svoj izravne letove iz Dubrovnika u ovogodišnjem ljetnom redu letenja. Popust se može ostvariti za kupnju od 1. do 15. lipnja ove godine korištenjem promo koda DUBROVNIK20 prigodom kupnje karata u centru za putovanja, na intenetskim stranicama www.croatiaiairline.com, preko mobilne aplikacije Croatia Airlinesa i na ostalim prodajnim mjestima tvrtke.

Pročitajte još

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist

BIG SEE Studio Proto-Arch dobio nagradu za igralište u Mandaljeni

Dulist

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist