DuList PROMO

S Građinim popustima do novog građevinskog booma!

solin 1.1

U doba kad se cijene građevinskog materijala nastavljaju penjati, Dubrovnik, kao i cijela Hrvatska, suočava s izazovima u građevinskom sektoru. Usprkos izazovima, građevinski projekti u našem gradu ne jenjavaju, iako se primjećuje određeno usporavanje u odnosu na prošlu godinu. Stručnjaci se pitaju kako se nositi s ovim trendovima. Upravo u ovom ključnom trenutku, Građa prodajni centri — naš lokalni distribucijski partner građevinskog materijala, najavljuje inovativni korak akcijske ponude kako bi podržala svoje kupce i zajednicu.

Ovaj potez nije samo odgovor na trenutne ekonomske prilike, već je i znak potpore svima u lancu – od velikih građevinskih poduhvata do malih obrta i majstora. S novom akcijom, Građa želi potaknuti produktivnost, inovacije i osjećaj zajedništva među graditeljima Dubrovnika, pružajući visokokvalitetne materijale po dostupnim cijenama koje će pomoći u prevladavanju izazova s kojima se sektor suočava.

solin 2.2

U okviru ove akcijske ponude, Građa donosi fantastične pogodnosti za svoje kupce. Na sve iznose veće od 499 € imat će pravo na nevjerojatnih 20 posto + 10 posto popusta na cijeli asortiman građevinskih materijala. Ova inicijativa pruža podršku projektima svih veličina, nudeći značajne uštede od temelja do krova.

Ako ste mislili da ne može bolje, Građa ide korak dalje nudeći besplatnu dostavu za sve narudžbe veće od 1,500 € unutar 25 km od Prodajnog centra u Dubrovniku. Sada je idealno vrijeme da se krene u realizaciju svih onih projekata o kojima ste sanjali, uz posjet Građa prodajnom centru u industrijskoj zoni Dubrovnika, na adresi Ulica Don Marina Beusana 6, Čibača.

solin 3

Uz građevinske materijale, imamo i odličnu ponudu asortimana na odjelu Alata, ručnog i električnog alata, specijaliziranog alata za keramičare, električare, vodoinstalatere i mehaničare, kao i sve što je potrebno za održavanje vašeg doma i vrta. Da bi rad bio siguran i bez rizika od ozljeda, u našoj ponudi nalazi se i širok izbor na odjelu Zaštitne opreme, uključujući raznovrsne dizajne visokokvalitetne odjeće i obuće.

U građevinskoj industriji, kvaliteta i povjerenje su ključni čimbenici koji određuju uspjeh projekta i dugoročnu održivost izgrađenih objekata. Kvalitetni građevinski materijali osiguravaju trajnost, sigurnost i funkcionalnost, čime se smanjuje potreba za budućim popravcima i održavanjem. Stoga je važno odabrati pouzdanog dobavljača koji jamči visoku kvalitetu svojih proizvoda.

Partnerstvo s vodećim brendovima poput Cemexa, Baumita, Wienerbergera, Fruehwalda, Urse, Henkela, Nexea, Neoprofila, Gutte, Ytonga i Austrotherma već su dokazali svoju izvrsnost i pouzdanost na tržištu, a njihova prisutnost u Građinom katalogu dodatno potvrđuje kvalitetu ponuđenih materijala.

 

solin 4

Svaki projekt nosi sa sobom svoje jedinstvene izazove i zahtjeve, a uloga stručnog tima postaje ključna. Stručnost nije samo poželjna – ona je neophodna. Znanje, iskustvo i sposobnost stručnog tima u pružanju efikasnih rješenja ključni su faktori koji određuju kvalitetu, sigurnost i održivost izgrađenih objekata.

Građin tim nije tu samo za pružanje savjeta i podrške; oni su tu da osiguraju da vaš projekt bude izveden na najbolji mogući način. Njihova predanost izvrsnosti i kontinuiranom usavršavanju osigurava da su uvijek korak ispred, spremni odgovoriti na svaki izazov koji se pojavi na putu. Upravo zato, pozivaju dubrovačke graditelje, obrtnike i sve one željne kvalitetne gradnje da iskoriste ovu priliku za dugotrajnu suradnju. Zajedno možemo graditi bolje, učinkovitije i s većim povjerenjem. U ovim izazovnim vremenima, Građa stoji uz vas kao pouzdan partner, spremna pružiti ne samo materijale već i podršku i savjetovanje koje vaši projekti zaslužuju.

U vrijeme kada je građevinski sektor suočen s brojnim izazovima, od rasta cijena materijala do pitanja održivosti, Građa se ističe kao pouzdan domaći partner s desetljećima iskustva. Ova akcijska ponuda je testament podršci industriji i klijentima, nudeći izvanredne popuste, besplatnu dostavu i stručnu podršku koja čini razliku u poslovanju. Za dodatne informacije, posjetite njihovu web stranicu gradja.hr ili njihov centar u Dubrovniku.

solin 5

Pročitajte još

STUDENAC PODRŽAO PROGRAM GLOBE Najavljuju donaciju udrugama koje brinu o podzemnim vodama

Dulist

DENIS AVDIĆ Evo zašto je u Diversa originalni i najbolji Smash burger

Dulist

RESTORAN AMORET Originalna napuljska pizza unutar gradskih zidina

Dulist