DuList PROMO

DRUŽENJE U LUŽI Subota i nedjelja poslijepodne rezervirani su za najmlađe

DRUŽENJE U LUŽI Subota i nedjelja poslijepodne rezervirani su za najmlađe

U subotu će se u Kinu Slobodi u 15 sati održati premijera dječjeg sinkroniziranog filma NINA I JEŽEVA TAJNA. Desetogodišnja Nina je svoju bujnu maštu oduvijek hranila pričama o ježu koje joj je smišljao tata. Nakon što tata ostane bez posla, Nina se počinje brinuti za budućnost svoje obitelji. Sa svojim prijateljem kreće u spasilačku potragu koja će dovesti do otkrića skrivenog blaga u tvornici.

Nakon filma će mali kreativci moći sudjelovati u radionici ‘kreiranja filmskog plakata’ s našom akademskom slikaricom Lenom Kramarić.

Nedjelja poslijepodne rezervirana je za radionicu ‘flipbook ili knjiga za listanje’ koju će voditi, najmlađima već dobro poznate, tete Genga i Deša. Za one koji ne znaju riječ je o optičkoj igrački koju je najjednostavnije izraditi, a koja dočarava animacijski pokret. Radionica je u 15 sati nakon koje je na rasporedu u 16.45 sati dječji sinkronizirani film BRZI I NEUSTRAŠIVI, zabavna I napeta obiteljska avantura za sve uzraste.

Aktivnosti u Luži dio su europskog projekta ‘Krenimo od 0!’ u kojem se medijska pismenost I ljubav prema filmu želi potaknuti od najranije dobi, a u kojem Kinematografi Dubrovnik sudjeluju kao jedan od partnera.

DRUŽENJE U LUŽI Subota i nedjelja poslijepodne rezervirani su za najmlađe

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist