Sport

‘RUTOVIĆI OPEN’ Gružani ipak odigrali na malih barica, pobjednik turnira Mane Hastra

Kao i svake zadnje ljetne subote, ovaj put jedanaesti u nizu, na igralištu Muškog učeničkog doma vesela ekipa Gružana i njihovih prijatelja, organizirala je svoj znani i omiljeni turnir na malih barica ‘RutovićiOpen’! Naravno, sve u skladu sa pravilima i zahtjevnim epidemiološkim mjerama, zbog čega je nažalost broj posjetitelj bio ograničen.
Istina, s početnim problemima oko rasvjete, koju su na kraju riješili nazočni djelatnici domaćina, Muškog učeničkog doma, znani Bobo Krkić zvani Bobo, Mario Petrušić zvani Rico i Mario Maslać zvani Pico, dolaskom kojeg je konačno došlo i svjetlo na igralište, turnir je kao i svih prijašnjih godina prošao u veselju, šaljivim upadicama, sjajnim malim nogometom, te naravno s pobjednicima turnira, iako je to u ovoj predivnom priči koja evo traje 11 godina, najmanje važno.
A pobjednici turnira ove zadnje ljetne subote je ekipa ‘Mane Hastra’, koja je samim tim i preuzela na godinu dana vrlo originalni prijelazni pehar. Druga je ekipa TNT, zatim treći su R.U.Palace, četvrti ‘Pipl Mast Trast As’, peti veterani turnira ekipa ‘Evo nas opet’ kojoj je očito za bolji uspjeh nedostajao ključni obrambeni igrač Bobo Mustahinić, te ovaj put šesti, da ne pišemo zadnji jer to i nije važno, vesela ekipa ‘Ponton’!
Kako je ovaj turnir, uz sve lijepo što ponudi okupljenima, i humanitarnog karaktera, i ove subote prikupljali su se prilozi, koji će biti uplaćeni Domu za nezabrinutu djecu Maslina, a kako se čuje, najveći prilog dao je dopredsjednik ‘Mane Hastra’ Igor Domaćin. I zaključno, sve pohvale za nešto lijepo u ove Korona dane koje živimo dogodilo se iznova, zahvaljujući veselim Gružanima i njihovom sjajnom turniru RutovićiOpen na čemu im svaka čast!

Pročitajte još

SPAJAJU SE JADRAN I MLADOST? Luka Bukić i Konstantin Harkov potpisali jednogodišnje ugovore za splitski klub

Dulist

Elvis Fatović je novi trener Barcelonete

Dulist

Prijavite se na Humanitarni nogometni turnir za Ivanu i pomozite našoj sugrađanki

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija