Županija

ROŠ HAŠANA 5780. U Dubrovniku proslavljena židovska Nova godina

U prostorijama Židovske općine u Dubrovniku u petak je upriličena prigodna proslava židovske Nove godine, Raš Hašane 5780.

Zamjenik župana dubrovačko-neretvanskog Joško Cebalo ovom prilikom je čestitao ovaj blagdan, ali i u povodu nadolazećih židovskih blagdana Jom Kipur i Sukot, svim članovima Židovske općine poželio mir i dobro.

”Uvjeren sam da ćemo i dalje nastaviti graditi međusobno povjerenje i uspješno surađivati na raznim područjima. Potvrda tome je i činjenica da se svake godine u proslavi ovog blagdana okupe predstavnici različitih naroda i religija, a poruka je uvijek samo jedna – mir i dobro. Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija oduvijek su bili mjesto skladnog suživota, mjesto dobrosusjednih odnosa i uvažavanja. I ta tradicija će se i nastaviti”, rekao je zamjenik Cebalo.

Pročitajte još

Prijavite se na radionicu ‘Računovodstveni okviri za paušalni obrt’ u Metkoviću

Dulist

Održan prvi sastanak hrvatskih partnera projekt dRural

Dulist

Prijavite se za izbor najbolje obrađene konavoske baštine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija