Županija

Roditelji potpisuju peticiju protiv poskupljenja vrtića u Konavlima, najavljuju i prosvjed

Roditelji potpisuju peticiju protiv poskupljenja vrtića u Konavlima, najavljuju i prosvjed

Roditelji vrtićke djece Konavala pokrenuli su potpisivanje petcije kojom će pokušati ‘srušiti’ odluku Općinskog vijeća Konavala o poskupljenju vrtića u ovoj općini.
-Nakon prikupljenih potpisa, tažit ćemo sastanak s načelnikom, a ako bude bezuspješno, kreće veliki prosvjed o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni – iznio je Andro Sukno, predstavnik roditelja u priopćenju za medije. Navodi i kako je riječ o neviđenom udaru na standard roditelja.

-U prosjeku je riječ o povećanju od otprilike 150 kuna. Napominjemo da je stara cijena od 650 kuna već bila među najskupljima u državi. Osim Općine, i mi roditelji pogođeni smo Covid krizom, a ovo povećanje još je jedan dodatni udarac na naš kućni budžet. Ako već Općina cijenu ne može umanjiti i tako olakšati krizu roditeljima, smatramo da je jedino ispravno da cijena ostane ista kakva je bila do sada. U tu svrhu krenuli smo s prikupljanjem potpisa za peticiju kojom tražimo ukidanje navedene odluke – navodi se u priopćenju za medije.
Svi koji žele potpisati peticiju mogu se obratiti Andru Suknu na broj 0984249203 (SMS, Viber, WhatsApp) ili na e-mail: asukno@gmail.com.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist