Županija

Roditelji potpisuju peticiju protiv poskupljenja vrtića u Konavlima, najavljuju i prosvjed

Roditelji vrtićke djece Konavala pokrenuli su potpisivanje petcije kojom će pokušati ‘srušiti’ odluku Općinskog vijeća Konavala o poskupljenju vrtića u ovoj općini.
-Nakon prikupljenih potpisa, tažit ćemo sastanak s načelnikom, a ako bude bezuspješno, kreće veliki prosvjed o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni – iznio je Andro Sukno, predstavnik roditelja u priopćenju za medije. Navodi i kako je riječ o neviđenom udaru na standard roditelja.

-U prosjeku je riječ o povećanju od otprilike 150 kuna. Napominjemo da je stara cijena od 650 kuna već bila među najskupljima u državi. Osim Općine, i mi roditelji pogođeni smo Covid krizom, a ovo povećanje još je jedan dodatni udarac na naš kućni budžet. Ako već Općina cijenu ne može umanjiti i tako olakšati krizu roditeljima, smatramo da je jedino ispravno da cijena ostane ista kakva je bila do sada. U tu svrhu krenuli smo s prikupljanjem potpisa za peticiju kojom tražimo ukidanje navedene odluke – navodi se u priopćenju za medije.
Svi koji žele potpisati peticiju mogu se obratiti Andru Suknu na broj 0984249203 (SMS, Viber, WhatsApp) ili na e-mail: asukno@gmail.com.

Pročitajte još

ODUŠEVLJENI SU DUBROVNIKOM Župan posjetio mlade Ukrajince koji borave u Učeničkom domu

Dulist

[MALOSTONSKI ZALJEV] Velika ekološka akcija čišćenja podmorja

Dulist

Od srijede nema opasnosti od toplinskog vala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija