Zanimljivosti

RODITELJI ‘DIPLOMIRALI’ Završio treći ciklus radionica ‘Rastimo zajedno’

Nakon više od dva mjeseca i 11 radionica, završio je treći ciklus programa radionica za roditelje najmlađe djece ‘Rastimo zajedno’ u Dječjem vrtiću Konavle.

Roditelji, njih 13, uključenih u radionice uspješno je ‘diplomiralo’ i zajedno s voditeljicama mentoricom Jelenom Kulišić Barčot, odgojiteljicom Lucijom Drobac i stručnom suradnicom psihologinjom Tenom Erceg i ‘naraslo’ u svojim roditeljskim ulogama!

Podsjećamo, od rujna 2017. do ožujka 2018. godine u Dječjem vrtiću Konavle proveo se, uz navedeni ciklus radionica i ciklus radionica samo za tate pod nazivom Klub očeva kao i ciklus radionica Rastimo zajedno za odgojitelje. Osim ‘rasta’ roditelja, rastu i odgojitelji, kao i same voditeljice radionica što čini dobru kombinaciju za ostvarivanje najbolje dobrobiti za dijete – osnaženi primarni ‘odgojitelji’ (roditelji) i osnaženi ‘sekundarni’ odgojitelji u vrtiću.

Pročitajte još

Jelena Tamindžija Donnart upoznaje vas s ostvarenjima modernih umjetnika u Gradu

Dulist

Otvara se ‘Božić u Svetoj Obitelji’, nastupa trio ‘Laus’

Dulist

Prijavite se na adventsku pričaonicu Gradom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija