Sport

RKHM Dubrovnik pobijedio na Korčuli

RKHM Dubrovnik pobijedio na Korčuli

Rukometaši RKHM Dubrovnika pobijedili su u Korčuli istoimenog domaćina s 30:24 (11:13) u utakmici 21. kola južne skupine 2. HRL.

Nakon početnih nekoliko minuta rukometaši Dubrovnika, iako oslabljeni neigranjem više prvotimaca, su pokazali da su u ovom trenutku bolja i spremnija momčad. Na poluvrijeme domaći su otišli s prednošću od dva gola (13:11), ali samo zbog promašenih triju kontri i više 'zicera' Dubrovčana.

U drugo pluvrijeme dubrovački rukometaši ušli su s puno više koncentracije i već sredinom poluvremena pokazali tko je 'gazda' u županiji. Vrijedi istaknuti Lea Kusturicu koji je pokazao sav talent braneći dva sedmerca i niz šuteva domaćih igrača, kao i efikasnost Vladimira Penave koji je postigao 12 golova.

Uz njega, u strijelce su se upisali Anes Avdić s 6, Maro Dabelić i Tomislav Radić s 4, Miodrag Biško s 2 te Dino Avdić i Marino Bebić s jednim golom. Za Korčulane najbolje je odigrao Mario Majić s 9 golova. Luis Arkulin zabio je 4, Roko Poša i Petar Milić po 3, Frano Jeričević 2, a Roko Risteski, Goran Stamatović i Ivan Turković po jedan.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist