Aktualno

Rimac o Neveri u Dubrovniku: ‘Kakav izvrstan način predstavljanja naše zemlje i proizvoda’

Rimac o Neveri u Dubrovniku: 'Kakav izvrstan način predstavljanja naše zemlje i proizvoda'

Imamo veliku sreću što smo u tako lijepoj zemlji poput Hrvatske. Koristimo svaku priliku da istaknemo svoje podrijetlo – napisao je u svom postu zahvale Mate Rimac na Facebooku nakon veličanstvenog predstavljanja superjurilice Nevera u Dubrovniku.

– Prošli smo tjedan ugostili preko 80 kupaca, gostiju i partnera iz cijelog svijeta koji su doputovali u Hrvatsku unatoč ograničenjima. Bio je to nevjerojatan događaj – kombinirali smo povijest i ljepote Dubrovnika s uzbuđenjem oko Nevere. Kakav izvrstan način predstavljanja naše zemlje, proizvoda i priče. Želio bih zahvaliti svima koji su nam se pridružili i svim ljudima iza kulisa koji su ovaj događaj učinili sjajnim kakav je i bio – poručio je Rimac.

Podsjetimo, Rimčeva Nevera službeno je predstavljena u Dubrovačkim vrtovima sunca gdje je izložena pred kupcima. Nevera je potpuno električni hiperautomobil sljedeće generacije koji otvara nove dimenzije u cestovnim performansama. S 1914 konjskih snaga iz četiri elektromotora, Nevera može ubrzati do 100 km/h za 1,85 sekundi, a do 100 milja na sat za samo 4,3 sekunde. Zapanjujuće ubrzavanje zadržava tijekom cijelog ciklusa punog gasa i dostiže 300 km/h od starta za 9,3 sekunde. Njena cijena je dva milijuna eura, a kako navodi sam Mate Rimac, doživjet će proizvodnju 150 komada te isporuke kupcima kreću ove godine.

Foto: Rimac automobili

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist