DuList IN

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna pobjednik je Dore!

'RIM TIM TAGI DIM' Baby Lasagna pobjednik je Dore!
23.02.2024., HRT, Zagreb - Druga polufinalna vecer Dore, nastupili Lu Dedic, James Night, Lara Demarin, Alen Djuras, The Splitters, Boris Stok, Baby Lasagna, ET, Vatra, Damir Kedjo, Natalie Balmix, Marcela. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Baby Lasagna pobjednik je Dore 2024. i predstavljat će Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije!

Donedavno javnosti nepoznati mladić iz Umaga, Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna “upao” je kao rezerva na ovogodišnju Doru. No, u kratkom roku oduševio je brojne fanove Dore i Eurosonga. Večeras je odnio čvrstu pobjedu na Dori, izboru hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije.

Senzacija je time veća jer mladi glazbenik rekao kako mu uopće nije bio plan ići na Doru te da pjesma “Rim Tim Tagi Dim” nije bila pisana ciljano za festival, prenosi HRT.

Objavom pjesme “Rim Tim Tagi Dim”, u samo dva dana pomeo je konkurenciju na YouTubeu i zauzeo prvo mjesto u trendingu, a zanimanje za pjesmu pokazali su domaći, ali i inozemni fanovi.

Marko u svojoj pjesmi pokušava, za one koji dobro slušaju, prenijeti dublju poruku o brigama i mukama naše okoline, a upravo “Rim Tim Tagi Dim” govori o momku koji teškog srca napušta svoje selo u potrazi za boljim životom.

Foto Marko Prpic/PIXSELL

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist