Politika

REZULTATI PO BIRAČKIM MJESTIMA Vićan s dva glasa više slavio u susjedstvu

Gradonačelnik Mato Franković uvjerljivo je u drugom krugu pobijedio svog protukandidata, čelnika Dubrovačkog demokratskog sabora. I to za 3040 glasova. No, za razliku od prvog kuga, Franković nije uspio odnijeti pobjedu na svim biračkim mjesta. Naime, od 52 biračka mjesta ‘izgubio’ je njih tri. Tako su u Malome Zatonu, Vićanovom susjedstvu, dva glasa bila presudna. Vićan je tako na tom biračkom mjestu dobio naklonost 167 birača, a Franković njih 165. U prvom pak krugu Vićan nije uspio dobiti najveći broj glasova svojih susjeda, jer je i tu Franković bio prvi. Dobio je 143 glasa za razliku od Vićana koji je skupio 91.
Više glasova u drugom krugu Vićan je od aktualnog gradonačelnika dobio i u Sustjepanu gdje je razlika iznosila 11 glasova, a ‘potukao’ ga je i u Kliševu gdje je dobio naklonost 22 birača, za razliku od Frankovića čije je ime zaokružilo njih 16.

Pročitajte još

RAGUŽ O KLUBU VIJEĆNIKA S VLAHUŠIĆEM: ‘Partnerstvo se širi’

Dulist

Potrebica predsjednik, potpredsjednici DDS-ov Jasmin Deraković i Mostov Maro Kristić

Dulist

SJEDNICA OD 11 SATI Hoće li se konstituirati dubrovačko Gradsko vijeće?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija