DuList IN

REVELIN ZATVARA LJETNU SEZONU Većina izvođača želi nastupiti i iduće godine

Culture Club Revelin ovoga vikenda završava svoj ljetni dio programa te slavi kraj uspješne sezone. U petak, 6. listopada, u poznati dubrovački klub vraća se jedan od najperspektivnijih mladih producenata, Fred Lenix, koji je prije tri mjeseca debitirao u klubu te oduševio publiku i organizatore. Dan nakon će se na pozornici Revelina izmjenjivati pet resident DJ-eva koji su ove godine svakodnevno zabavljali publiku: Alex G, Bozzo, Danclectric, El Maar i Kosta Radman.

Inače, u Revelinu je ovog ljeta nastupilo više od pedeset poznatih producenata i DJ-eva iz svih dijelova svijeta.
-Sezona je, kao što smo i očekivali, bila prepuna izazova, ali rezultati su tu. Ušli smo u 10. mjesec s punim plesnim podijem većinom dana u tjednu. Iznimno sam zadovoljan s publikom i izvođačima i teško da bi mogao izdvojiti jedan poseban event. Oko svakog smo se drugačije postavljali i sa svima smo ostvarili stvarno impresivne rezultate – izjavio je Filip Sulić, glavni booking menadžer kluba Revelin te resident DJ poznat po umjetničkom imenu Dancelectric.
-Ovu sezonu smo prvi put ponudili tri gostujuća izvođača u tjednu što je samo po sebi zahtijevalo tri puta veći rad i trud u svim segmentima poslovanja. Prethodnih sezona smo imali jedno gostovanje internacionalnog DJ-a te mnoštvo regionalnih izvođača – istaknuo je Sulić dodavši da su ovogodišnji program prilagodili visokim ciljevima i kriterijima koje su postavili nakon prošle godine.
Većina izvođača želi nastupiti i iduće godine
U Revelinu su u proteklih 150 radnih noći nastupili brojni svjetski priznati izvođači, uključujući Dipla, Shaquille O’Neala koji se predstavlja pod umjetničkim imenom DJ Diesel, Vintage Culturea, Johna Summita i brojnih drugih koji su ostavili svoj trag u dubrovačkim zidinama te publici i organizatorima pružili poseban doživljaj.
-Teško je izdvojiti jednu anegdotu u 150 evenata, međutim u pamćenju će mi zasigurno ostati B2B set sa Vintage Culture-om, after party sa Shaquille-om, večera i trosatni razgovor s Dubfireom koji me baš impresionirao kao osoba, afterparty sa Solardom u backstageu, ZHU i njegov team koji se iznimno potrudio oko asistencije u cijelom projektu te neplanirana večer gdje su samo residenti trebali vrtiti, a Dombresky i Luke Alessy su upali na stage i odvrtili B2B2B. Istaknuo bi i činjenicu da je 99 posto izvođača u roku od 24 sata zatražilo preko svog menadžmenta da im se potvrdi datum 2024. u Revelinu. Kao što rekoh, mnogo toga se proživi i doživi gotovo sve impresije su pozitivne – kazao je Filip Sulić te je dodao da je program za ljeto 2024. oko 30 posto izrađen te da bi do kraja studenog trebali imati kompletan lineup.
-Žrtve smo ovogodišnjeg uspjeha pa su očekivanja publike velika, a na nama je da ih opravdamo i mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Više od toga ne mogu otkrivati – izjavio je poznati resident Dancelecetric.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Sveti Nikola razveselio dječicu na Stradunu

Dulist

UZ MIU DIMŠIĆ Zasladite se tortama i učinite dobro djelo!

Dulist

OBJAVIO ‘THE SUNDAY TIMES’ Dubrovnik prava preporuka za obožavatelje festivala i karnevala

Dulist