Županija

REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI Predavanja obogaćena primjerima dobre prakse i inspirativnim pričama hrvatskih poduzetnika

U sklopu projekta ‘Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik’ Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja s provođenjem predviđenih projektnih aktivnosti u partnerskim školama.
Projektne aktivnosti odnose se na provođenje radionica za učenike završnih razreda partnerskih škola, a sve s ciljem senzibiliziranja učenika o temama bliskim poduzetništvu te poticanju poduzetničke klime i poduzetničkog razmišljanja mladih generacija na kojima ostaje budućnost.
Osim samih interaktivnih predavanja, učenici na radionicama imaju priliku raditi u grupama, predstaviti svoje poslovne ideje, a predavanje su obogaćena primjerima dobre prakse i inspirativnim pričama hrvatskih poduzetnika, ističu iz županije.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Uz Dan Općine Konavle nagrađeni ovogodišnji laureati

Dulist

Župa dubrovačka raspisala natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima

Dulist

NAČELNIK BOŽO LASIĆ Za Konavle ću plakati, klečati i moliti. Toga se ne sramim

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija