Politika

“Realnim mjerama olakšat ćemo život otočanima!”

"Realnim mjerama olakšat ćemo život otočanima!"

Nakon posjeta otoku Šipanu, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Teo Andrić u pratnji svojih zamjenika u subotu je boravio na otocima Kalamoti i Lopudu.

Stanovnici ovih elafitskih otoka upoznali su HDZ-ove kandidate s problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu te su iznijeli prijedloge za unaprjeđivanje života na otoku.

Posebno su naglasili problem brodske povezanosti, problem kanalizacijskog sustava, potrebu popravka i dogradnje riva, problem nedostatka dječjih igrališta i prehrambenih trgovina, lošu demografsku sliku otoka. Teo Andrić i njegovi zamjenici sa zanimanjem su poslušali sve izrečeno i podsjetili da je poboljšanje života na Elafitima bitna sastavnica njihova programa.

Istaknuli kako će uvijek uvažavati zahtjeve i prijedloge koji dolaze s terena te da će realnim i provedivim mjerama nastojati olakšati život svim našim sugrađanima, s posebnim naglaskom na umirovljenike, nezaposlene, studente, učenike, mlade obitelji, branitelje, invalide, otočane i stanovnike rubnih dijelova Grada.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist