Crna kronikaGradPolitika

REAKCIJE NA AFERU REVELIN ‘To je bilo očekivano, i pokazuje njegov rad’

REAKCIJE NA AFERU REVELIN 'To je bilo očekivano, i pokazuje njegov rad'

USKOK-ovo rješenje o pokretanju istrage protiv bivšeg dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića komentirali su za DuList politički akteri grada Dubrovnika.

-To je bilo potpuno očekivano, to je slika njegovo dosadašnjeg rada i jedan od razloga zašto su izbori bili potrebni – rekao namje Maro Kristić ispred Hrvatskih laburista

-Prvi put čujem. Ne bih komentirala – istaknula je kratko Olga Muratti

-Kao što sam uvijek govorio da bilo kakva istraga protiv bilo koga tko je na političkoj funkciji trebala bi iz moralnih razloga značiti odustajanje od kandidature. Građane Dubrovnika se ne treba time opterećivati. Dubrovnik predstavlja cijelu Hrvatsku u svijetu, i to je teret koji mu se ne smije nametnuti – istaknuo je ispred Reformista Antun Pravedan.

-Bilo je samo pitanje vremena, odnosno političke volje, kada će inkriminirajući ugovor i njegovi dodaci postati predmetom istrage. Očekujemo i objavu pravorijeka u aferi Šipan prije datuma službenog početka prijevremenih izbora, kako građani Dubrovnika ne bi bili dovedeni u zabludu svoj glas dati osuđenim kriminalcima – istaknuo je ispred liste Srđ je Grad Igor Miošić.

-O istrazi čujem od vas. Ne možemo prejudicirati ništa jer je riječ samo u fazi istrage – rekao je predsjednik SDP-a Mladen Gojun.

-Ne bih htio komentirati otvaranje istrage jer je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivica. Institucije nek odrade posao, ako je bilo što nezakonito to će se dokazati – rekao je pak predsjednik dubrovačkog HDZ-a Mato Franković.

Pročitajte još

Prometna nesreća u Gružu

Dulist

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist