Grad

REAKCIJA VODOVODA ‘Sastajemo se sa svim investitorima zbog zaštite interesa građana’

REAKCIJA VODOVODA 'Sastajemo se sa svim investitorima zbog zaštite interesa građana'

Iz Vodovoda Dubrovnik reagirali su na izjave predstavnika inicijative ‘Srđ je naš’ o sastancima predstavnika te tvrtke s predstavnicima investitora u projekt golfa na Srđu.

‘Interes Grada i građana Dubrovnika, kao i stanovnika ostalih općina koje su naši suvlasnici, za Vodovod Dubrovnik su na prvom mjestu. Uz to, sve službe Vodovoda na raspolaganju su svima koji trebaju informacije, bilo da je riječ o kućnim priključcima ili o velikim projektima.

Vodovod kao javnopravno tijelo dapače ima obvezu davati uvjete na sve projekte koji se grade ili namjeravaju graditi na području našeg vodoopskrbnog sustava u postupku ishođenja potrebnih dozvola. Stoga se i održavaju sastanci sa svim investitorima kako bi oni svoje projekte uspješno i efikasno uskladili sa zahtjevima naših stručnih službi, a prije nego Vodovod da suglasnost na te projekte.

I dalje ćemo biti na usluzi svim našim sugrađanima i investitorima, jer to je naša obveza. Jednako tako naša obveza je i zaštita interesa cjelokupne zajednice koja se opskrbljuje vodom s naših izvorišta ili koristi naše sustave odvodnje.

Kao što smo već naglasili, zadatak Vodovoda su opskrba vodom i odvodnja te briga o interesima naših vlasnika, a to su građani. Stoga politička spletkarenja i napade u cilju prikupljanja političkih bodova nećemo komentirati.

Vodovod Dubrovnik’

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist

JOŠ SE RAZRAĐUJE MODEL Stanovi za liječnike na gradskom zemljištu u Solitudu?

Andrea Falkoni Račić