Crna kronikaUrednički izbor

RAZBOJNIŠTVO U ZRAČNOJ LUCI Policija i dalje intenzivno traga za pljačkašima

RAZBOJNIŠTVO U ZRAČNOJ LUCI Policija i dalje intenzivno traga za pljačkašima

Policija i dalje intenzivno traga za pljačkašima koji su u ponedjeljak ujutro ukrali nešto manje od 100 tisuća eura vikend utrška Duty Free Shopa u Zračnoj luci Dubrovnik.

Prema riječima glasnogovornice Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Davorke Bečić, kriminalističko istraživanje traje, a o podatcima do kojih se došlo u dosadašnjem tijeku istrage nije mogla govoriti.

Treba podsjetiti kako su dvojica naoružanih muškaraca oduzela veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili. Naoružani dvojac bio je na prethodno ukradenom motoru, a pljačka se dogodila na 15 metara udaljenosti od Postaje aerodromske policije. Kako doznajemo, naoružani dvojac je, nakon pljačke, motorom prošao pored postaje ispred koje je u tom trenutku bilo pet nespremnih i nenaoružanih policajaca. Pljačkaši su uspjeli pobjeći te se za njima i dalje intenzivno traga. Iz Zračne luke Dubrovnik još jučer su istaknuli kako nitko nije ozlijeđen te da u interesu istrage daljnje obavijesti nisu u mogućnosti iznositi.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist