Aktualno

RAVNATELJICA SILVANA BJELOVUČIĆ: Ne planiramo se prijaviti za program cjelodnevne škole

Osnovna škola Marina Getaldića ne planira se prijaviti za eksperimentalni program cjelodnevne nastave. Potvrdila nam je to u telefonskom razgovoru ravnateljica Silvana Bjelovučić.
Inače, od kad su stigle najave da u grad dolaze predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja nisu prestajali pozivi i poruke upućeni na adresu DuLista, a u kojima se izražavalo nezadovoljstvo uključivanjem ove škole u eksperimentalni program.
Naime, tvrdili su nam kako škola kapacitetom uopće nema uvjete za izvođenje cjelodnevne nastave pa čak i da se novci koji bi se dobili ne bi mogli utrošiti za novu blagovaonicu, dnevni boravak i sve ono što bi učenicima trebalo kako bi njihov boravak u školi bio zadovoljavajući.
Treba podsjetiti kako je i sam gradonačelnik Mato Franković u izjavama medijima izrazio nadu kako će se na ovaj program prijaviti upravo škola u povijesnoj jezgri.

Pročitajte još

Naoružajte se strpljenjem, kolone su prema Župi

Dulist

Pravosudni službenici u štrajku, traže povećanje plaća

Dulist

Grad dodijelio stan za potrebe gostujućih liječnika dubrovačke bolnice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija