Crna kronika

RAVNATELJ OB DUBROVNIK ‘Svi smo u pripravnosti dok akcija spašavanja u Platu ne završi’

RAVNATELJ OB DUBROVNIK 'Svi smo u pripravnosti dok akcija spašavanja u Platu ne završi'
rptnboz

Jutros u 9 sati primljena su tri djelatnika s mjesta gdje je došlo do nesreće te su nakon pružene dijagnostičke terapije zbrinuti na Pulmološkom odjelu. Ozljede su nastale kao posljedica udisanja dima, nekih opeklina i nema. Svi su izvan životne opasnoti i trenutno se dobro osjećaju. Zadržani su radi opservacije – rekao je ovog četvrtka ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić o stanju radnika koji su u bolnicu zaprimljeni zbog požara u HE Plat.

Beživotno tijelo jednog od trojice radnika pronađeno je te se traga za još dvojicom. Ravnatelj bolnice ističe kako su još uvijek optimistični te pripremljeni za prihvat pacijenata.

-Pripremljeni smo od jutros, čim su nam došla ova prva tri radnika i kada smo dobili informaciju da postoji mogućnost dolaska još novih pacijenata. Ispraznili smo krevete iz jedinice intenzivnog liječenja, kontaktirali smo službu 112, provjerili status leta vojnog helikoptera koji je također bio u pripravnosti te kontaktirali najbliži bolnički centar u Splitu gdje je sve spremno u slučaju potrebe za hitnim letom. Sve je to na snazi dok se akcija spašavanja ne završi – istaknuo je Bekić.

Pročitajte još

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo

TUŽAN DAN U DUBROVNIKU Preminuo i Antun Tonći Matković

Dulist

OSTAJE TUGA I PRAZNINA Preminuo Draško Milojević

Dulist