Crna kronika

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PLATU Pronađeno tijelo jednog radnika

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PLATU Pronađeno tijelo jednog radnika

Pronađeno je beživotno tijelo jednog radnika hidroelektrane Plat. Potvrdio je to načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević koji je javnost obavijestio kako su beživotno tijelo izvukli ronici JVP Dubrovački vatrogasci na površinu. Očevidom će se utvrditi identitet stradalog.

Unesrećeni je kako doznajemo pronađen u tunelu, kraj turbine hidrocentrale gdje su ronioci pronašli i njegovu odjeću. Još uvijek se traga za dvojicom zaposlenika koji su očito u trenutku nesreće pokušali skočiti u odvodni kanal, u kojem je temperatura vode 9 stupnjeva, te preroniti na sigurno.

Inače, kako doznajemo potragu otežava gusti dim. Podsjetimo, u trenutku izbijanja požara u hidroelektrani je bilo devet djelatnika. Šestorica su zadobila lakše ozlijede, trojici je pružena liječnička pomoć na mjestu događaja, a trojica  su upućena na daljnje pretrage i obradu u Opću bolnicu Dubrovnik.

Točan uzrok požara utvrdit će se naknadno vještačenjem, a iako se spominjala eksplozija koja je navodno prethodila samom požaru, to se u ovom trenutku ne može potvrditi.

Na terenu su uz vatrogasce, Hitnu pomoć i policiju i ronioci.

 

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist

[VIDEO] Pogledajte trenutke požara na Postiri. Sreća da nitko nije stradao

Dulist