Županija

RASPISAN NATJEČAJ Župljani, (pri)javite se za stipendije!

Općinski načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli, raspisao je natječaj za dodjelu stipendija u školskoj/akademskoj godini 2015/2016.

Riječ je o tri kategorije stipendija, a dodijelit će se uspješnim i nadarenim učenicima i studentima, onima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovnog stanja čija mjesečna primanja ne prelaze 1700,00 kn po članu obitelji, djeci koja su ostala bez oba roditelja, te djeci stradalnika Domovinskog rata.

Stipendija se odobrava učenicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Općine Župa dubrovačka. Pravo na stipendiju ne mogu ostvariti studenti i učenici koji se obrazuju uz rad ili su korisnici nekih drugih oblika novčane potpore s osnova školovanja.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti i učenici koji su državljani Republike Hrvatske te koji imaju prebivalište na području Općine Župa dubrovačka najmanje pet godina prije podnošenja zamolbe uz uvjet da redovito upisuju školsku, odnosno akademsku godinu.

Prijave se podnose Odsjeku za društvene djelatnosti Općine Župa dubrovačka do
30. listopada 2015. god svakim radnim danom od 09 do 12 sati. Općina Župa dubrovačka izdvojit će više od pola milijuna kuna iz proračunskih sredstava za stipendiranje učenika i studenata u 2015/2016 godini, a više informacija dostupno je na službenoj stranici Općine Župa dubrovačka.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija