Grad

RASPISAN NATJEČAJ Traži se novi ravnatelj Lokruma

Upravno vijeće Javne ustanove Rezervat Lokrum raspisalo je natječaj za imenovanje novog ravnatelja na mandat od četiri godine. Natječaj je otvoren od 26. kolovoza, a prijave traju zaključno do 26. listopada. Novi ravnatelj ili ravnateljica, pored općih uvjeta poput punoljetnosti, hrvatskog državljanstva i zdravstvene sposobnosti mora zadovoljiti i one stručne kriterije. Sukladno tekstu natječaja, kandidat za novog ravnatelja mora imati završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje pet godina radnog iskustva u struci, aktivno znanje jednog svjetskog jezika, znanje rada na računalu, poznavanje MS Office paketa.

Uvjet stručnog zvanja, tj. stupnja obrazovanja ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremu odgovarajuće struke.

Potpunom prijavom, sukladno natječaju, smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati te se osobe koje podnesu nepotpuno ili nepravovremene prijave na natječaju ne smatraju kandidatima prijavljenima na natječaj.

-Kandidati koji podnesu pravovremenu i potpunu prijavu te koji zadovoljavaju formalne uvjete propisane natječajem bit će pozvani na provjeru znanja i sposobnosti putem testiranja i intervjua pred Povjerenstvom. Ako kandidati ne pristupi testiranju i intervjuu, smatrat će se da je povukao prijavu. Na temelju rezultata provedenog testiranja i intervjua, Upravno vijeće predložit će Gradskom vijeću Grada Dubrovnika kandidata za imenovanje – navedeno je u natječaju.

Prijave s dokazima o ispunjenju uvjeta podnose se u roku od 60 dana, zaključno s danom 26. listopada 2020., neposredno ili putem pošte na adresu Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Grada Dubrovnika razriješilo je u srpnju dotadašnjeg ravnatelja Lokruma Ivicu Grileca te je vršiteljicom dužnosti imenovana Nikolina Grković.

Pročitajte još

GLAZBENI NASTUPI, SEOSKE IGRE… Ne propustite vikend ‘Uskrsa u Primorju’

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] INFLUENCER HANAN BEŠOVIĆ Dubrovkinje, nosite ono što vam se sviđa

Mia Njavro Banić

PITALI SMO UMJETNU INTELIGENCIJU Tko je (bio) najbolji gradonačelnik?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija