Grad

RASPISAN JOŠ JEDAN NATJEČAJ Hoće li biti zainteresiranih za otvaranje butige u Zlatnom potoku?

Natječaj za davanje u zakup javne površine za postavljanje kioska u naselju Zlatni potok raspisan je u petak, 27. studenog i otvoren je do 7. prosinca 2020. godine. U zakup se daje javna površina do 15 metara kvadratnih u Ulici Frana Supila na skretanju u Zlatni potok na kojoj će se postaviti kiosk – trgovina na malo prehrambenih proizvoda.

Riječ je o drugom natječaju koji se raspisuje za zakup javne površine u ovom gradskom naselju. Podsjetit ćemo kako niti jedna ponuda nije pristigla na prvi natječaj kojeg je raspisao Grad Dubrovnik u lipnju ove godine. Predsjednik Gradskog kotara Ploče iza Grada Srđan Obad za DuList je sredinom studenog rekao kako je u svoje ruke preuzeo ‘potragu’ za osobama i tvrtkama zainteresiranima za otvaranje butige.

— Lokacija butige se nije promijenila. Bilo jest predloženo da se promijeni, međutim, na kraju smo odlučili da je ovo ipak najbolja lokacija i da se tu može postaviti objekt od 15 metara kvadratnih površine za koji ne treba građevinska dozvola – istakno je Obad.

Građevinski radovi koji prethode postavljanju kioska, kao i ishođenje elektroenergetske suglasnosti, postavljanje električnog priključka te priključenje na vodovodnu mrežu i kanalizaciju obveza je Grada Dubrovnika.

Početni iznos zakupnine je 2.625 kuna, a jamčevina 7.875 kuna. Vrijeme zakupa je do 31. prosinca 2024. godine.

Svi detalji natječaja mogu se provjeriti ovdje.

Pročitajte još

SPOMENIK NA BATALI Udruga obnovila imena palih dragovoljaca HRM

Dulist

Tužba Laguna trade uvažena, poništeno prvostupanjsko rješenje našeg Općinskog suda

Dulist

OBJAVIO FOTOGRAFIJE Franković: Ovo nijedna životinja nije zaslužila

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija