Grad

RASPISAN JOŠ JEDAN NATJEČAJ Hoće li biti zainteresiranih za otvaranje butige u Zlatnom potoku?

RASPISAN JOŠ JEDAN NATJEČAJ Hoće li biti zainteresiranih za otvaranje butige u Zlatnom potoku?

Natječaj za davanje u zakup javne površine za postavljanje kioska u naselju Zlatni potok raspisan je u petak, 27. studenog i otvoren je do 7. prosinca 2020. godine. U zakup se daje javna površina do 15 metara kvadratnih u Ulici Frana Supila na skretanju u Zlatni potok na kojoj će se postaviti kiosk – trgovina na malo prehrambenih proizvoda.

Riječ je o drugom natječaju koji se raspisuje za zakup javne površine u ovom gradskom naselju. Podsjetit ćemo kako niti jedna ponuda nije pristigla na prvi natječaj kojeg je raspisao Grad Dubrovnik u lipnju ove godine. Predsjednik Gradskog kotara Ploče iza Grada Srđan Obad za DuList je sredinom studenog rekao kako je u svoje ruke preuzeo ‘potragu’ za osobama i tvrtkama zainteresiranima za otvaranje butige.

— Lokacija butige se nije promijenila. Bilo jest predloženo da se promijeni, međutim, na kraju smo odlučili da je ovo ipak najbolja lokacija i da se tu može postaviti objekt od 15 metara kvadratnih površine za koji ne treba građevinska dozvola – istakno je Obad.

Građevinski radovi koji prethode postavljanju kioska, kao i ishođenje elektroenergetske suglasnosti, postavljanje električnog priključka te priključenje na vodovodnu mrežu i kanalizaciju obveza je Grada Dubrovnika.

Početni iznos zakupnine je 2.625 kuna, a jamčevina 7.875 kuna. Vrijeme zakupa je do 31. prosinca 2024. godine.

Svi detalji natječaja mogu se provjeriti ovdje.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist