Grad

Drive-in kino u Radeljeviću otvara animirana komedija

Kako bismo našim sugrađanima ponudili barem djelić društvenog života u sigurnim uvjetima u ovim nesigurnim vremenima, od četvrtka, 3. prosinca krećemo s drive in kinom na gornjem parkingu u Radeljeviću – javljaju dubrovački Kinematografi. Tamo će, naime, zabljesnuti veliko kino platno na kojemu će se svaku večer prikazati dva filmska naslova, a da bude zadovoljen svačiji ukus moći ćete odabrati nešto iz obiteljskog programa, filmskih bisera, romantičnih naslova, ciklusa autora , aktualnih filmova…
U ‘autoizolaciji’ moći će biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređeni tako da u svakom trenutku može svatko izaći s parkinga. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.
Drive inse otvara u četvrtak u 18 sati obiteljskom animiranom komedijom Trolovi,  a u 20 sati na rasporedu je crna komedija Freaky. Prvi tjedan donosi i sljedeće obiteljske naslove: Grinch, A Christmas Carol, Goonies, Moj brat lovi dinosaure, filmske bisere: La la land, Sjaj u travi, Zovem se Baghdad, izvrsnu aktualnu talijansku dramu Najljepše godine i još mnogo toga.
Iako će se ulaznice moći kupiti i na licu mjesta, iz Kinematografa mole građane da ih ako su u mogućnosti kupe online. Svi posjetitelji koji će morati izaći iz automobila prije, tijekom ili poslije projekcije moraju imati zaštitnu masku.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

‘NOVO IME ZA NOVE IZAZOVE’ Du Card postaje Dubrovnik Pass

Dulist

Prijavite se za članstvo u novoj Lokalnoj akcijskoj skupini

Dulist

UDOMI PSA SA ŽARKOVICE Nastavlja se akcija Grada i volontera

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija