Zanimljivosti

Ranije produljen boravak na Lorkumu

Javna Ustanova «Rezervat Lokrum» je svoje posjetitelje ove je godine odlučila nešto ranije nego proteklih godina iznenaditi kasnijim odlaskom sa Lokruma pa je od danas prvi brod iz gradske luke u 9 a posljednji brod sa otoka Lokruma u 20:00 sati.

 
– Razlog poradi kojeg zadnji odlazak sa otoka nije sa zadnjim zrakama sunca je u činjenici da nakon posljednjeg odlaska broda naši vatrogasci moraju pregledati otok , obzirom da se radi o 72 hektara za to im otprilike treba oko 1 sat, koliko im moramo ostaviti da budemo sigurni da na otoku nema posjetitelja – javljaju iz JU Rezervat Lokrum.
Ovakav raspored će zadržati do sredine kolovoza kada će te građani obaviješteni o novom redu plovidbe, a do tada uživajte na ovom prelijepom otoku, čuvajmo ga svi zajedno, za sve one koji su tu svakodnevno, ali i za one koji će se ovo ljeto u svoje omiljene destinacije uvrstiti i Lokrum.
 
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. Francuzi okupirali Dubrovnik da spriječe njegov pad u ruske ruke

Dulist

MNOGIMA SE GADI Ova supernamirnica pomaže pri gubitku kilograma

Dulist

Znate li kojeg datuma se rodi najviše djece?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija