Grad

RAMPA SPUŠTENA, PROMET ZABRANJEN Na Lapadskoj obali započeli radovi na obalnom zidu

Nakon što je teška mehanizacija za bušenje pilota u večernjim satima subote stigla na Lapadsku obalu, ovog ponedjeljka radovi su nastavljeni nakon višemjesečne pauze. Kako javljaju iz Grada Dubrovnika, u sklopu rekonstrukcije Lapadske obale, i to II. faze koja obuhvaća područje od Batale do Ekonomskog fakulteta, izvođač radova ovog je ponedjeljka započeo radove na obalnom zidu. Iz tih razloga, spuštena je rampa na gradilištu te je promet zabranjen izuzevši nužni prolaz stanara i poslovnih subjekata. U jutranjim satima utorka gradonačelnik Mato Franković sa suradnicima obići će radove.

Podsjetimo, gradonačelnik je potpisao 16. ožujka ugovor s predstavnicima izvođača radova i stručnog nadzora za radove na rekonstrukciji i proširenju Lapadske obale. Investicija je vrijedna 70 milijuna kuna, koje je Grad Dubrovnik osigurao bespovratno kroz europske fondove i nacionalna sredstva. Projekt je u potpunosti financiran izvanproračunski, europskim i nacionalnim sredstvima.

Pročitajte još

Dio gradilišta Lapadske obale i sutra zatvoren za sav promet i pješake

Dulist

Dio gradilišta Lapadske obale zatvara se zbog ugradnje betonskih elemenata

Dulist

SAFU: Ne postoji sumnja na nepravilnosti u Libertasu, dogodila se ljudska pogreška

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija