Grad

RADOVI STOJE, A GRAĐANI KRUŽE Vikendom se ne radi u Zagrebačkoj?!

RADOVI STOJE, A GRAĐANI KRUŽE Vikendom se ne radi u Zagrebačkoj?!

Zagrebačka ulica zatvorena je već dva tjedna, a iako su se građani koliko toliko naviknuli na novi prometni režim, djeluje kao cijela vječnost. 

Kako bi se stvari olakšale, postavljena je i privremena regulacija – semafor – na vidikovcu Orsula kako bi se skratila ‘putanja’ vozača koji se kreću od Ploča u druge dijelove grada. To sve već i vrapci na grani znaju, i zbunjeni su jedino pokoji turist ili slučajni prolaznici.

A svi ostali jedva čekaju da se situacija vrati na staro. Jednostavno, grad smo previše ‘prometnih rješenja’, ‘prometnih inovacija’ i ‘prometnih tko-zna-čega-još’, pa su vozači pri svakoj naznaci novog zatvaranja ulica pomalo nestrpljivi. Kad je stigla obavijest iz Grada Dubrovnika kako će sanacija Zagrebačke trajati do Badnjaka, mnogi su s nevjericom promislili o tome koliko je dug taj vremenski period, gotovo dva mjeseca.

Za očekivati je kako će se radovi zbog tog razloga odvijati što je brže moguće, međutim to u slučaju Zagrebačke ulice nije tako… Vikendom se ovdje jednostavno ne radi, nema nikoga. Pitanje je – zašto?

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist