Aktualno

RADOVI NA AGLOMERACIJI U MOKOŠICI U trup ceste postavlja se 25 metara vodovodnih cijevi

U Mokošici, u neposrednoj blizini skretanja za župnu crkvu sv. Spasitelja, u tijeku su radovi  na odvodnji i kanalizaciji u sklopu projekta aglomeracije Mokošica-Štikovica-Zaton Mali. Ovog petka na dijelu ceste postavljeni su i semafori. Kako su za DuList potvrdili iz Vodovoda, u sklopu radova postavit će se 25 metara vodovodnih i kanalizacijskih cijeli u trup ceste, trajat će još nekoliko dana, a nakon toga će se radovi ‘preseliti’ sve do puta od Osojnika.

Podsjetimo, riječ je o investiciji vrijednoj 44 milijuna kuna, a obuhvaća područje Stare Mokošice, Štikovice i Zatona Malog. Ovo područje nema riješen problem kanalizacije i vodoopskrbe. U sklopu projekta napravit će se oko tri kilometra novih cjevovoda u Staroj Mokošici koji će se ticati odvodnje i dva i pol kilometra cjevovoda koji se tiču vodoopskrbe.

Pročitajte još

[FOTO] Završna izložba maturanata Umjetničke škole Luke Sorkočevića

Dulist

[FOTO] SVEČANA PROMOCIJA Uručene diplome prvostupnicima i magistrima Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

OD PONEDJELJKA Policija prelazi na ljetno radno vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija