Aktualno

ODBIJENE ŽALBE Nastavlja se natječaj za odabir brodara trajektne linije Suđurađ – Lopud – Dubrovnik

Nastavljaju se natječaji za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza na državnim trajektnim linijama 338 Lopar – Valbiska i obratno i 831 Suđurađ – (Lopud) – Dubrovnik i obratno, objavljeno je ovog četvrtka na službenim stranicama Agencije za obalni linijski pomorski promet.

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave je 12. veljače 2021. godine na svojim službenim stranicama objavila rješenja donesena povodom žalbi izjavljenih na dokumentaciju o nabavi u svakom od postupaka. Žalbe su odbijene kao neosnovane, čime su stvoreni uvjeti za nastavak postupaka.

Obavijesti o izmjenama ili dodatnim informacijama bit će objavljene u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske, očekivano tijekom ovog tjedna te će istima biti određen novi rok za dostavu ponuda – istaknuto je na stranici AZOLPP-a.

Pročitajte još

Psihologinja Nanda Kalafatović: OK je ne biti OK u ovakvoj situaciji

Iva Dedo

DUBROVČANI O GOSPODARSKOJ KLIMI U GRADU U razdoblju koje dolazi morat ćemo raditi više za manje novaca

Iva Dedo

Napustio nas je gospar Boris Filičić!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija