Zanimljivosti

Radovi mladih kuhara uz bok profesionalcima

Turistička i ugostiteljska škola bila je domaćinom 32. Državnog i međunarodnog natjecanje učenika – Gastro 2012.

Ovo se natjecanje održavalo u Dubrovniku od 16. do 18. travnja na Babinom kuku, a na njemu su učenici ugostiteljskih i turističkih škola pokazali naučeno i stečeno umijeće i znanje.
Natjecanje, koje je završeno sinoć, 18. travnja, održano je u 9 disciplina.

Kako nam javlja predsjednik Udruge kuhara DNŽ Božo Lučić, dodjelom medalja i plaketa zaslužnim učenicima, te završnom svečanom večerom svih sudionika natjecanja završen je ovogodišnji Gastro.

– Učenički radovi i znanje kako u teorijskom tako i u praktičnom smislu izraženo je zavidnom razinom, kvalitetnom izvedbom i kreativnošću, tako da su pojedini radovi objektivno uz bok profesionalcima. Naše drage sudionike jedino je kiša omela da ne razgledaju Grad u onom obimu kako su željeli – ističe Božo Lučić.

Završnog dana natjecanja u hotelu Valamar Lacroma upriličena je i izložba učeničkih slatkih uradaka, a neki od njih vide se i na fotografijama koje nam je poslao Božo Lučić.
 
 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija