DuList IN

RADI SE PUNOM PAROM Dubrovački steperi o pripremama za finale Supertalenta

stepnjazz maja suput1

Publika je u polufinalnoj večeri odlučila i odvela dubrovački Step ‘n’ jazz u finale Super talenta. Od toga je prošlo skoro dva tjedna i finalna emisija je ‘pred vratima’

Kontaktirali smo trenericu talentiranih plesača i saznali kako su prošla ova napeta dva tjedna u kojima pripremaju, kako i sami kažu, nešto sasvim novo.

– Pošto su nam pripreme između finalne emisije i polufinala trajale samo dva tjedna to je bilo jako malo vremena budući da radimo potpuno novu koreografiju. Ona nije dosada nigdje viđena i pripreme koje smo odradili su jako intenzivne. Treninzi su svaki dan po nekoliko sati i nadamo se da će se publici svidjeti ono što spremamo. Djeca su uzbuđena, ali možda ne toliko koliko će biti na sam dan finala. Kako su treninzi dugi i intenzivni to je doslovno sve o čemu razmišljaju no mislim da će se neka tremica pojaviti pred sam nastup, ali i to je sasvim normalno. U finalu će nastupiti 33 cure i jedan dečko. Mi smo naviknuti na taj brzi tempo, jedan plesni studio tako radi cijele godine jer uvijek ima neki sljedeći event. Osobno sam uzbuđena i jako mi je drago što djeca imaju priliku sudjelovati u jednom ovakvom show-u jer to puno znači za njihovu edukaciju. Imaju prilike nasupati na velikoj pozornici, učiti kako se snimaju emisije, raditi s kamerama i raditi live. Sve to je znači uistinu puno za njihovo obrazovanje – poručila je trenerica Step ‘n’ Jazz tima, Linda Valjalo.

Steperi će nastupiti u ponedjeljak, 23. prosinca u velikom finalu Supertalenta na programu NoveTV, a mi im ovim putem želimo svu sreću na nastupu.

Pročitajte još

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist

SJAJNI REZULTATI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Župske mažoretke Lara i Katarina osvojile zlato!

Dulist

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist