Zanimljivosti

Rad Ivice Mezeia odabran za novi vizualni identitet destinacije Cavtat-Konavle

Nakon što je u veljači Turistička zajednica općine Konavle objavila Javni natječaj za odabir vizualnog identiteta destinacije Cavtat-Konavle na isti su pristigla 43 rada od 24 autora. Cilj natječaja bio je postići prepoznatljiv, originalan i suvremen vizualni identitet destinacije Cavtat – Konavle kao temelj sustavne komunikacije prema turistima, partnerima i javnosti.

Turističko vijeće Turističke zajednice općine Konavle na svojoj 13. sjednici koja je održana dana 20. travnja 2023. donijelo je odluku o izboru novog vizualnog identiteta destinacije Cavtat-Konavle. Od svih pristiglih radova najbolje ocijenjen je rad autora Ivice Mezei-a, Studio 404 te je samim tim i odabran kao novi vizualni identitet destinacije Cavtat-Konavle. Drugonagrađeni rad je rad autorica Dore Mojaš i Made Miličević, Linear studio d.o.o. Trećenagrađeni rad je rad autora Pera Mrnarevića, Obrt za dizajn Petite sea, prenosi Turizmoteka.

Izvor i foto: Turizmoteka/TZ Konavle 

Pročitajte još

Ugrijalo more, trk na plažu!

Dulist

[FOTO] KOROSANTE Ljepota vjere i tradicije na Lopudu

Dulist

OTVORENE PRIJAVE Ljetna škola crtanja za djecu školskog uzrasta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija