Grad

Putica: U kontaktu smo sa Sarajevom, ne treba stvarati paniku

Putica: U kontaktu smo sa Sarajevom, ne treba stvarati paniku

Kako smo već javili, tri razreda dubrovačkih gimnazijalaca nalaze se trenutno u Sarajevu, u kojem čitav dan traju nemiri između građana i policije. Odsjeli su u hotelu BM International, iz kojeg ne izlaze iz sigurnosnih razloga.

Ravnateljica Gimnazije Sanja Putica za DuList je pokušala umiriti zabrinute roditelje te izjavila kako su učenici na sigurnom.
-Tri treća razreda gimnazijalaca jutros su otišli na izlet u Sarajevo uz dopuštenje roditelja. Izlet je već odavno dogovoren i nalaze se u hotelu BM, koji je nekoliko kilometara udaljen od centra. Čujem se s njima svakih 20 minuta i mogu reći da ne osjete i ne čuju prosvjede i nerede. Moj je naputak da se što prije vrate. No, s obzirom da je noć, u dogovoru s razrednicama i voditeljem agencije odlučeno je da se večeras neće vraćati, možda sutra ujutro. Naputak i jest da nitko od učenika neće izaći iz hotela. Stalno sam na vezi i s razrednicama i s roditeljima. Moramo djelovati, no ne treba stvarati paniku – kazala je ravnateljica Gimnazije Sanja Putica.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist