Sport

PUNOM PAROM Badminton klub Dubrovnik pokrenuo cijeli niz akcija nakon dvije ‘sušne godine’

PUNOM PAROM Badminton klub Dubrovnik pokrenuo cijeli niz akcija nakon dvije 'sušne godine'

Badminton klub Dubrovnik je konačno ponovno pokrenuo cijeli niz akcija nakon dvije sušne godine. Jučer je odobrena aplikacija koju smo poslali na Badminton Europe i odobrena su nam sredstva naše kontinentalne federacije za pripreme Juniorske reprezentacije za Europsko Prvenstvo ove godine. Pripreme će se održati u Dubrovniku uz sudjelovanje reprezentacija Izraela, Cipra, Slovenije i Hrvatske. Osim Badminton Europe uključen je HOO i Hrvatski Badmintonski Savez – javlja nam Ratko Galjer, predsjednik Hrvatskog badmintonskog saveza i Badmintonskog kluba Dubrovnik.

Također, BK Dubrovnik će u lipnju održati čak dva međunarodna turnira iz Svjetske serije pod nazivom Croatia VALAMAR Junior Open 200 i Croatia Open 2022.

– Juniorski turnir je International Challenge i najviši je rang ove godine u Svijetu, dok je seniorski Futures Series koji je prilagođen baš za juniorske igrače koji prelaze u seniore. Turniri su jedinstveni jer je jedino Dubrovnik prepoznao potrebu spojiti dva turnira kako bi svima olakšao financijski sezonu. Naime najbolji mladi juniori će moći igrati dva turnira u istoj dvorani za cijenu jednog putovanja. U najavi je između 30 i 40 zemalja sa svih kontinenata – ističe dalje Galjer.

Napominje i kako su u tijeku upisi u klub u Novoj dvorani OŠ Montovjerna. Sve informacije potražite na 091 6412 223 ili 091 957 3070.

Pročitajte još

ATLETSKI KLUB DUBROVNIK 21 medalja na prvom kolu Dalmatinske lige

Dulist

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist