Sport

PRVENSTVO HRVATSKE U SREDNJE DUGOM TRIATLONU Marušiću zlato, Puligu srebro

Članovi Triatlon kluba Dubrovnik sudjelovali su proteklog vikenda na Marco Polo Challengeu. Daniel Marušić osvojio je zlato u kategoriji M50 (ukupno 12.) isplivavši zadanu kilometražu za 31:32. Biciklom je 90 kilometara prešao za 3:10, a istrčao je zadanu dionicu za 1:37. Goran Pulig osvojio je srebro u svojoj kategoriji M45 (ukupno 6.) isplivaši zadanu kilometražu za 33:46. Dionicu s biciklom prešao je za 2:42,  a istrčao je za 1:28.

Prvenstvo Hrvatske organizirali su TK Split i Grad Korčula, a natjecatelji su plivali 1,9 kilometara u Luci Korčula, zatim su biciklirali 90 kilometara od Korčule preko Vela Luke i Čare, ponovno do Korčule, a za kraj je uslijedilo trčanje 21 kilometra od Korčule preko Račišća ponovno do Korčule. Sudjelovalo je 51 ukupno triatlonac.

Dan prije Prvenstva Hrvatske organizirana je kraća utrka Sprint Triatlon gdje su sudjelovali ostali članovi TK Dubrovnik: Niki Madeško, Zoran Ateljević, Periša Zakarija. Na utrci građana (trčanje) prva dva mjesta su osvojile Karmen Fabris (1. mjesto) i Karmen Zakarija (2. mjesto)

Pročitajte još

EUROPSKO PRVENSTVO Sinkovići prvi, sestre Jurković četvrte!

Dulist

Danijel Subašić završio karijeru, izašao iz igre u 24. minuti

Dulist

BRAVO! Devet članova Judo kluba Dubrovnik 1966 položilo za majstorske pojaseve

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija