Sport

PRVENSTVO HRVATSKE U SREDNJE DUGOM TRIATLONU Marušiću zlato, Puligu srebro

PRVENSTVO HRVATSKE U SREDNJE DUGOM TRIATLONU Marušiću zlato, Puligu srebro

Članovi Triatlon kluba Dubrovnik sudjelovali su proteklog vikenda na Marco Polo Challengeu. Daniel Marušić osvojio je zlato u kategoriji M50 (ukupno 12.) isplivavši zadanu kilometražu za 31:32. Biciklom je 90 kilometara prešao za 3:10, a istrčao je zadanu dionicu za 1:37. Goran Pulig osvojio je srebro u svojoj kategoriji M45 (ukupno 6.) isplivaši zadanu kilometražu za 33:46. Dionicu s biciklom prešao je za 2:42,  a istrčao je za 1:28.

Prvenstvo Hrvatske organizirali su TK Split i Grad Korčula, a natjecatelji su plivali 1,9 kilometara u Luci Korčula, zatim su biciklirali 90 kilometara od Korčule preko Vela Luke i Čare, ponovno do Korčule, a za kraj je uslijedilo trčanje 21 kilometra od Korčule preko Račišća ponovno do Korčule. Sudjelovalo je 51 ukupno triatlonac.

Dan prije Prvenstva Hrvatske organizirana je kraća utrka Sprint Triatlon gdje su sudjelovali ostali članovi TK Dubrovnik: Niki Madeško, Zoran Ateljević, Periša Zakarija. Na utrci građana (trčanje) prva dva mjesta su osvojile Karmen Fabris (1. mjesto) i Karmen Zakarija (2. mjesto)

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist