Grad

Prvaci judaši na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Povodom ostvarenog iznimnog uspjeha na prvenstvu Hrvatske, gradonačelnik Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić ovog su petka u Maloj vijećnici primili sportaše i članove Uprave Judo kluba Dubrovnik 1966.

Naime, čak četiri medalje stigle su u Dubrovnik s Državnog prvenstva u Judu koje se održalo proteklog vikenda u Zagrebu. Najbolji rezultat na prvenstvu ostvario je dubrovački judaš Josip Bulić, koji se proslavio prvim mjesto u seniorskoj kategoriji natjecanja.

Kadeti koji su ponjeli dvije srebrne medalje su Šejla Škaljić i Marko Prkačin, dok je brončanu medalju osvojio kadet Ivan Hezonja.

Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić ovom su prilikom čestitali dubrovačkim judašima na ostvarenim izvanrednim rezultatima i sjajnom odrađenom natjecanju u Zagrebu.

-Brojni su dvoranski sportovi Grada u posljednje vrijeme ostvarili jako dobre nagrade i priznanja. To dokazuje koliki zapravo napor i trud ulažu dubrovački sportaši i koliko uistinu vrijede – naglasio je gradonačelnik Franković.

Gradonačelnik Franković dodao je kako će Grad Dubrovnik nastaviti kontinuirano ulagati u razvoj dvoranskih sportova, kako bi se u potpunosti ispunili zahtjevi ovog sportskog segmenta i omogućio daljnji razvoj sportaša i sportašica koji trebaju adekvatne uvjete za svakodnevne treninge.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik Judo kluba Dubrovnik 1966 Frano Stjepović, dopredsjednica kluba Klara Mitrović, član Uprave Igor Janković i glavni trener Mateo Semiz koji su također zaslužni za izvrsne rezultata mladih judaša i judašica.

Pročitajte još

Ruski novinari: Vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku

Dulist

DVIJE LOKACIJE U GRADU Zna se izvođač radova obnove OŠ Marina Getaldića

Dulist

Brodovi za Lokrum voze po novom plovidbenom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija