Grad

Prvaci judaši na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Povodom ostvarenog iznimnog uspjeha na prvenstvu Hrvatske, gradonačelnik Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić ovog su petka u Maloj vijećnici primili sportaše i članove Uprave Judo kluba Dubrovnik 1966.

Naime, čak četiri medalje stigle su u Dubrovnik s Državnog prvenstva u Judu koje se održalo proteklog vikenda u Zagrebu. Najbolji rezultat na prvenstvu ostvario je dubrovački judaš Josip Bulić, koji se proslavio prvim mjesto u seniorskoj kategoriji natjecanja.

Kadeti koji su ponjeli dvije srebrne medalje su Šejla Škaljić i Marko Prkačin, dok je brončanu medalju osvojio kadet Ivan Hezonja.

Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić ovom su prilikom čestitali dubrovačkim judašima na ostvarenim izvanrednim rezultatima i sjajnom odrađenom natjecanju u Zagrebu.

-Brojni su dvoranski sportovi Grada u posljednje vrijeme ostvarili jako dobre nagrade i priznanja. To dokazuje koliki zapravo napor i trud ulažu dubrovački sportaši i koliko uistinu vrijede – naglasio je gradonačelnik Franković.

Gradonačelnik Franković dodao je kako će Grad Dubrovnik nastaviti kontinuirano ulagati u razvoj dvoranskih sportova, kako bi se u potpunosti ispunili zahtjevi ovog sportskog segmenta i omogućio daljnji razvoj sportaša i sportašica koji trebaju adekvatne uvjete za svakodnevne treninge.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik Judo kluba Dubrovnik 1966 Frano Stjepović, dopredsjednica kluba Klara Mitrović, član Uprave Igor Janković i glavni trener Mateo Semiz koji su također zaslužni za izvrsne rezultata mladih judaša i judašica.

Pročitajte još

ORGANIZATORI NEM-a O GABRIELLE UNION ‘Nismo imali saznanja o incidentu, i nas je informacija iznenadila’

Dulist

Grad osigurao isplatu subvencija troškova stanovanja za 229 korisnika

Dulist

JAVNE POVRŠINE GRAĐANIMA Uklanjaju se rampe i stupići s Babinog kuka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija