Grad

Provozajte se glass boatom ili polupodmornicom za hrabrog Antu!

Ante Jović

‘Vikend za Antu’ naziv je humanitarne akcije za hrabrog dječaka Antu Jovića, koja će se održati ovog vikenda 6. i 7 lipnja.

Akciju organizira tvrtka Scriptus iz Mokošice, a predviđene su plovidbe sa dva glass boata i dvije polupodmornice. Svako plovilo ima kapacitet od 12 osoba po plovidbi, dok će svaka vožnja trajati 30 minuta. Polasci su svakih sat vremena, iz stare gradske luke, s malog mula, počevši od 9 sati ujutro, pa do 23 sata navečer.

Vožnje kreću iz starog porta, uz obalu Lokruma s unutarnje strane i povratak je uz obalu ispred Excelsiora preko plaže Banje natrag u luku. Cijena vožnje za sva plovila iznosi 50 kuna, a karte će se moći kupiti na prodajnim mjestima tvrtke Scriptus u Portu i na prodajnom mjestu ispod volta na ulazu u luku. Sav prihod od ove akcije će biti uplaćen na račun Ante Jovića.

Kako javlja Vlaho Aničić karte možete kupiti i tako da ga kontaktirate preko Facebooka ili na 098/ 958 5010, na način da navedete vrstu plovila i željeno vrijeme plovidbe, kako bi on to mogao provjeriti s booking centrom i potvrditi dostupnost. U tu svrhu Vlaho je na raspolaganju svaki dan od 18-21h.

– Pozivam Vas da sudjelujete humanitarnoj akciji, da se provozamo i zabavimo. Ne sumnjam u uspjeh! Još jednom kao i svaki put do sada, kada se organizira nešto slično za bilo koga, želim reći da vjerujem u Dubrovnik! Hvala Vam! – napisao je u Facebook grupi podrške dječaku Anti Vlaho Aničić.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist