Aktualno

Provjerili smo kad i po kojoj cijeni možete iz Dubrovnika letjeti za Dublin i Frankfurt

let avion zrakoplov 2

Tragom informacije kako će Ryanair, najpoznatija svjetska lowcost kompanija od 1. srpnja početi letjeti iz Dublina prema Dubrovniku pošli smo na njihove službene stranice i pokušali rezervirati let za taj datum. Bez ikakvih najava o mogućnosti otkazivanja ponuđen nam je let 1. srpnja u 9,15 sati, koji će trajati 3 sata i 15 minuta i koji će nas koštati 70,99 eura.
Istovremeno, Ryanair nam je ponudio i povratnu kartu iz Dubrovnika za Dublin na datum 5. srpnja u 14,30 sati po cijeni od 98,99 eura. Ova informacija može biti korisna onim stanovnicima našeg kraja koji iz bilo kojeg razloga žele i imaju mogućnosti posjetiti Irsku. Iako najave kažu kako će Ryanair od 2. srpnja pokrenuti i avionsku liniju iz Beča prema Dubrovniku, u ovom trenutku prvi mogući datum rezervacije je u subotu, 1. kolovoza. Iz Beča se polijeće u 19,15 sati, a cijena leta u jednom smjeru iznosi 56,99 eura. Povratak? Ponuđena nam je opcija istoga dana u 22,50 po cijeni od 47,99 eura, ali kako je za pretpostaviti da je malo onih koji će se odmah vratiti, donosimo vam informaciju kako je sljedeći povratni let u utorak, 4. kolovoza u 21,15 po trenutnoj cijeni od 39,99 eura. Recimo i kako se najavljuje da će Ryanair prema Dubrovniku iz Dublina letjeti dva puta, a iz Beča čak 4 puta tjedno.
Budući da je ove nedjelje objavljeno i kako Lufthansa u lipnju ponovno kreće s letovima za Dubrovnik provjerili smo i letove kao i cijene prema Frankfurtu sa službene Lufthansine stranice. Za let u jednom smjeru Dubrovnik – Frankfurt prvi datum koji nam se nudi jest 7. lipnja, a cijena se kreće od 279.70 eura u ekonomskoj klasi do 371,70 eura u poslovnoj klasi. No, do Frankfurta se leti preko Zuricha pa ste u Frankfurtu tek u 19 sati. Dan kasnije pak u 7.25 sati ima direktan let po cijeni od 173,62 eura za jedan smjer.

Pročitajte još

[FOTO] LIMENKE, PLASTIKA, STAKLENA AMBALAŽA Vrijedni ronioci očistili podmorje u Portu

Dulist

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u ponedjeljak, utorak i srijedu?

Dulist

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist