Grad

PRORAČUN ZA 2015. Vlahušić se konzultirao s vijećnicima, izostali DDS i HDZ

PRORAČUN ZA 2015. Vlahušić se konzultirao s vijećnicima, izostali DDS i HDZ

Gradonačelnik Andro Vlahušić i pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Niko Pavlović održali su danas niz sastanaka s predstavnicima klubova vijećnika i nezavisnim vijećnicima u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika na temu Proračuna za 2015.

Kako stoji u priopćenju iz Grada Dubrovnika, pozivu na konzultacije o Prijedlogu proračuna za 2015. godinu odazvali su se predstavnici kluba vijećnika SDP/HSU/BDSH, HNS/HSS i KLGB Srđ je Grad te nezavisni vijećnici Olga Muratti i Ivo Gjaja. S vijećnikom Antunom Pravedanom konzultacije su, također danas, obavljene telefonskim putem.

– Ovom prilikom vijećnicima je detaljno izložen sadržaj Proračuna, te investicije i projekti koji su obuhvaćeni ovim temeljnim financijskim dokumentom, a raspravljalo se i o iznesenim amandmanima – ističu iz Grada Dubrovnika.

Ispred Hrvatskih laburista – stranke rada svoj izostanak opravdao je vijećnik Matko Bupić. Dubrovački demokratski sabor od gradonačelnika u petak 28. studenog zatražio je dokumentaciju o garaži i žičari koja im je istog dana dostavljena.

Unatoč tome, ističu iz Gradske uprave, svoj nedolazak na konzultacije nisu opravdali, baš kao ni predstavnici koalicije HDZ/HSP AS.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist