Aktualno

PROMETNA REGULACIJA Zbog radova u Vukovarskoj zatvara se dio ulice kod Mercantea

PROMETNA REGULACIJA Zbog radova u Vukovarskoj zatvara se dio ulice kod Mercantea

Zbog nastavka izvođenja radova na izgradnji II. faze oborinske odvodnje Vukovarske ulice i sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i fekalne odvodnje od četvrtka, 15. studenog s početkom primjene u 1:00 sat ujutro do 20. prosinca 2018. godine primjenjivat će se privremena prometna regulacija druge podfaze, koja uključuje sljedeće važne elemente:

1. Za prometovanje svih vozila zatvara se dio Vukovarske ulice od skretanja u poslovni centar „Mercante“ do skretanja iz Ulice Šipčine uz važnu napomenu da sva vozila u ovoj podfazi i dalje ulaze na postojeći ulaz „Mercante“, odnosno izlaze kroz Ulicu Šipčine.

2. Zbog nemogućnosti ove privremene premosnice da primi sva vozila koja uobičajeno prometuju pravcem od benzinske postaje INA-e dalje kroz Vukovarsku ulicu prema Lapadu i Gružu, upućuje se preporuka građanima da u navedenom razdoblju koriste alternativne pravce poput Ulice Iva Vojnovića i Ulice Andrije Hebranga.

3. Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Atlant“ centra, postaje jednosmjerna s dva vozna traka iz smjera Ulice Ante Starčevića.

4. Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“ centra postaje jednosmjerna iz smjera Ulice Ante Starčevića. Pri dnu navedene spojnice omogućit će se desni skretač za ulazak vozila u Pemo centar, te lijevi skretač za nastavak vožnje Vukovarskom ulicom.

5. Parking na spojnici između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“, iz smjera ulice Ante Starčevića s desne strane se ukida u navedenom vremenskom roku.

Molimo sve sudionike u prometu i cijenjene građane da kretanje prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje jer se radi o važnoj investiciji čije izvođenje je, zbog položaja prometnice u samom poslovnom središtu, iznimno zahtjevno.

O drugim fazama izgradnje javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Pročitajte još

[FOTO] 2. OLDTIMER RALLY STON ’50 milja Pelješca’

Dulist

Muzej crvene povijesti slavi peti rođendan!

Dulist

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist