Aktualno

PROMETNA REGULACIJA Zbog radova u Vukovarskoj zatvara se dio ulice kod Mercantea

Zbog nastavka izvođenja radova na izgradnji II. faze oborinske odvodnje Vukovarske ulice i sanaciji dijela sustava javne vodoopskrbe i fekalne odvodnje od četvrtka, 15. studenog s početkom primjene u 1:00 sat ujutro do 20. prosinca 2018. godine primjenjivat će se privremena prometna regulacija druge podfaze, koja uključuje sljedeće važne elemente:

1. Za prometovanje svih vozila zatvara se dio Vukovarske ulice od skretanja u poslovni centar „Mercante“ do skretanja iz Ulice Šipčine uz važnu napomenu da sva vozila u ovoj podfazi i dalje ulaze na postojeći ulaz „Mercante“, odnosno izlaze kroz Ulicu Šipčine.

2. Zbog nemogućnosti ove privremene premosnice da primi sva vozila koja uobičajeno prometuju pravcem od benzinske postaje INA-e dalje kroz Vukovarsku ulicu prema Lapadu i Gružu, upućuje se preporuka građanima da u navedenom razdoblju koriste alternativne pravce poput Ulice Iva Vojnovića i Ulice Andrije Hebranga.

3. Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Atlant“ centra, postaje jednosmjerna s dva vozna traka iz smjera Ulice Ante Starčevića.

4. Spojna cesta između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“ centra postaje jednosmjerna iz smjera Ulice Ante Starčevića. Pri dnu navedene spojnice omogućit će se desni skretač za ulazak vozila u Pemo centar, te lijevi skretač za nastavak vožnje Vukovarskom ulicom.

5. Parking na spojnici između Vukovarske ulice i Ulice Ante Starčevića, pored zgrade „Downtown“, iz smjera ulice Ante Starčevića s desne strane se ukida u navedenom vremenskom roku.

Molimo sve sudionike u prometu i cijenjene građane da kretanje prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje jer se radi o važnoj investiciji čije izvođenje je, zbog položaja prometnice u samom poslovnom središtu, iznimno zahtjevno.

O drugim fazama izgradnje javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Pročitajte još

PRAVILA OD 1. KOLOVOZA U NJEMAČKOJ Na novoj korona karti Hrvatska najbolje prošla

Dulist

ZAŠTO NE RADI HOTEL ŠIPAN? Mještani nezadovoljni, a vlasnici tvrde kako im se ne isplati otvoriti

Iva Dedo

KOLONE SU KILOMETARSKE Udarni je vikend na hrvatskim cestama!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija