Aktualno

PROMETNA JEDINICA MLADEŽI Prijavi se, postani ‘bobby’!

PROMETNA JEDINICA MLADEŽI Prijavi se, postani 'bobby'!

Uoči još jedne turističke sezone Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Gradom Korčulom i ove godine organizira prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži.

Popularno zvani ‘bobbyji’ i ovog će ljeta provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama Dubrovnika i Korčule.

Kako javljaju iz PU DN, pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole s najmanje 16 godina života ili student.

Za prijavu su potrebni slijedeći dokumenti: zamolba s kraćim životopisom (obvezan broj telefona); potvrda o redovitom školovanju; potvrda liječnika obiteljske medicine; preslika svjedodžbe zadnjeg završenog razreda ili polugodišta, za studente preslika indeksa. Uz preslike navedenih dokumenata potrebno je na uvid donijete i originale.

Zamolbe se zaprimaju u razdoblju od 9. do 13. svibnja 2016. godine, od 8 do 16 sati, u Službi policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na adresi dr. Ante Starčevića 13, Dubrovnik i u Policijskoj postaji Korčula na adresi Obala dr. Franje Tuđmana 6, Korčula, a zainteresirani kandidati dužni su osobno donijeti potrebne dokumente. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 443-168.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska ovim putem poziva učenike i studente da se pridruže Prometnoj jedinici mladeži.

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist