Hrvatska

Projekt E-sigurnost neće još do Dubrovnika

U Policijskoj upravi zagrebačkoj, splitsko dalmatinskoj i primorsko goranskoj predstavljen je nedavno novi projekt policije E-sigurnost.

Radi se o moderniziranim operativno komunikacijskim centrima, gdje će od sada operativci moći lakše koordinirati dojave s terena. OKC-ovi koji su dobili informativne sustave su zagrebački, splitski i riječki, a što je s Dubrovnikom?

– Ne znamo kad će se sustav e-sigurnost provesti na području Dubrovačko neretvanske žuoanije. Projekt se u konačnici planira provesti na području cijele Republike Hrvatske, a za sada su obuhvaćeni gradovi Zagreb, Split i Rijeka – odgovoreno nam je na upit telefonski i pismeno.

Sustav e-policija pokrio je 50 policijskih vozila u Zagrebu, koji su opremljeni računalom i pisačem, te će na taj način moći i brže djelovati. Nakon testiranja ovog projekta, uvodit će se i u Split te Rijeku, potom u druge gradove, istaknuli su za DuList iz Službe za OJ MUP-a.

Pročitajte još

Trgovci će birati 16 radnih nedjelja, iznimka su određeni prodajni objekti

Dulist

Vlada: Besplatni školski obroci za 311 tisuća učenika

Dulist

Za energetsku obnovu višestambenih zgrada osigurano 60 milijuna kuna bespovratnih sredstava

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija