Grad

PROGRAM ZA POSJETITELJE Subotnje zimsko jutro u gradu uz vodiča i nastup Linđa

PROGRAM ZA POSJETITELJE Subotnje zimsko jutro u gradu uz vodiča i nastup Linđa

Turistička zajednica grada Dubrovnika, s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom trajanja Dubrovačkog zimskog festivala, organizira ‘Subotnje zimsko jutro u gradu’ za posjetitelje koji borave u Dubrovniku.
Razgledi grada bit će organizirani svaku subotu, počevši od 27. studenog pa sve do 18. prosinca 2021. s vodičem na hrvatskom i engleskom jeziku, a s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, Brsalje 5.

Ponuda je namijenjena individualnim posjetiteljima te se ne odnosi na grupne aranžmane. Nakon razgleda grada sa stručnim vodičem, u 11.30 sati ispred crkve sv. Vlaha, Turistička zajednica grada Dubrovnika poklanja svim posjetiteljima također i nastup Folklornog ansambla Linđo koji se u slučaju lošeg vremena neće održati. Ovaj besplatni program obogatit će i doprinijeti raznovrsnoj i bogatoj ponudi zabavnih programa tijekom Dubrovačkog zimskog festivala.

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen pa ljubazno molimo potvrdu dolaska petkom do 18:00 sati, na e-mail: tic.pile@tzdubrovnik.hr ili br. tel: +38520312011.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović