Grad

Podržite vukovarske roditelje djece s teškoćama u razvoju kupnjom blagdanskih rukotvorina

Podržite vukovarske roditelje djece s teškoćama u razvoju kupnjom blagdanskih rukotvorina

U danima vikenda koji je pred nama na štandu ispred palače Sponza održava se humanitarna akcija za Udrugu za pomoć i podršku roditeljima djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima ‘Tko se boji sutra još?’ iz Vukovara. Akciju organiziraju članice Mosta Dubrovnik, a priključit joj se mogu svi naši sugrađani dobre volje i velikog srca odabirom rukotvorina koje proizvode članovi ove vukovarske udruge.

-Pomažući roditeljima djece s teškoćama u razvoju Grada Vukovara u vremenima koja su posebno teška i sjetna kada su u pitanju ratna stradanja gradova prijatelja Dubrovnika i Vukovara na ovaj način, makar simbolički dodatno osnažujmo i izgrađujemo prijateljske odnose s žiteljima Grada heroja, jer u isto vrijeme će se događati i humanitarna akcija ove udruge u Vukovaru. Stoga dođite, odaberite neku lijepu prigodnu blagdansku rukotvorinu i u skladu sa svojim mogućnostima pomozite rad Udruge za pomoć i podršku roditeljima djece s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima Grada Vukovara – pozivaju iz Mosta.

Štand će ispred Sponze biti u subotu i nedjelju, 27. i 28. studenog od 10 do 13 sati.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist