Županija

PRODULJENE MJERE Župski vrtić ostaje zatvoren do 21. ožujka

PRODULJENE MJERE Župski vrtić ostaje zatvoren do 21. ožujka

Dječji vrtić Župa dubrovačka ostaje zatvoren do 21. ožujka, a do tada je zbranjeno i održavanje sportskih aktivnosti na području ove općine.

-Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i konzultacijama sa Stožerom civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije te Zavodom za javno zdravstvo, obavještavamo sve građane da se dosadašnje mjere koje se odnose na rad Dječjeg vrtića Župa dubrovačka, Općine Župa dubrovačka te održavanje sportskih okupljanja produžuju do 21. ožujka 2021. godine. Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, najkasnije do petka, 19. ožujka 2021. godine, obavijestit ćemo roditelje i građane o ukidanju ili eventualnom nastavku ovih mjera – navode iz Općine Župa dubrovačka.
I dalje je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista ne mogu ostati kod kuće mogu doći u vrtić, ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa.
-Molimo sve roditelje djece koja zaista nemaju mogućnosti ostaviti djecu kod kuće, da i dalje, na broj telefona: 020/485-029 ili na email: vrtic.zupa@gmail.com, jave ukoliko imaju potrebu dovesti dijete u dječji vrtić. Dežurstvo za djecu koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće organizirano je u glavnoj zgradi Dječjeg vrtića Župa dubrovačka te
Apeliramo na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Sve najnovije takve informacije dostupne su i na web stranici Dječjeg vrtića i Općine Župa dubrovačka gdje se redovito ažuriraju – navode iz župske općine.

Pročitajte još

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist

Bliže se kraju radovi na cavtatskoj rivi

Dulist