Aktualno

Pročitajte tko je u ponedjeljak i utorak bez struje

U ponedjeljak, 24. siječnja zbog planiranih neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Orebiću za potrošače na andresama Ul. Zrinsko-Frankopanska kućni brojevi 6-10, Kaštel 6-16, Geta 5-13, Trg Mimbeli 5, Joza Orebića 5-9, Gurićeva 2 i 4, Kralja Tomislava 2, 4 i 4 A bit će obustavljena isporuka električne energije od 09:00 do 12:00 sati. U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za sljedeći dan.

U utorak, 25. siječnja zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži Pelješca za naselja Donja Vručica, Divna i Duba bit će obustavljena isporuka električne energije od 08:00 do 15:00 sati. U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za sljedeći dan.

Također, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži ako vremenske prilike dozvole doć će do prekida opskrbe električnom energijom od 08:00 do 16:00 sati u staroj Mokošici predio Za Gosparevo, predio Kitoš i Maslinata kućni brojevi 1-15.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Lozici ako vremenske prilike dozvole doć će do prekida opskrbe električnom energijom od 08:00 do 16:00 u Ulici Lozica od kbr. 1 do kbr. 39.

Pročitajte još

Trodnevlje u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku

Dulist

Hrvatska se predstavlja na sajmu u New Yorku

Dulist

Napustio nas je vrijedan, jedinstven čovjek – Đuro Capor

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija