Sport

PRLJI PRISJELE FRITULE ‘Prst mi je bio brži od pameti’

PRLJI PRISJELE FRITULE 'Prst mi je bio brži od pameti'

Za razliku od brojnih drugih koji su čestitali momčadi Marijana Budimira, Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 je u svom stilu prokomentirao težak poraz Splićana u finalu Lige prvaka mladih. Prodanović Prlja je na Twitter profilu objavio sliku fritula uz poruku: ‘Neka se momci naviknu’. Ovim je komentarom izazvao pravu ‘buru’ rekacija, a sve je na kraju završilo i njegovom isprikom.

Tim povodom oglasili su se i iz Dubrovačke stranke DUSTRA-e, čiju objavu prenosimo u cijelosti.

– Nećemo se umoriti ponavljati da je Hrvatska posljednja u Europskoj uniji po državnim izdvajanjima za sport, a upravo je sport jedini Hrvatski brand u svijetu uz svjetski biser Dubrovnik. Mi kao zemlja nemamo industriju, nemam proizvodnju, sve uvozimo i jedino na što smo iskreno ponosni je sport. Nakon ponovnog uspjeha i nove medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru imamo opet razloga za slavlje. Juniori Hajduka ujedinili su naciju i osvojili drugo mjesto u Ligi prvaka. Dobro ste pročitali, sa postojećom infrastrukturom biti bolji od Reala, Barcelone, Manchestera, Milana i brojnih drugih velikana. Bez obzira za koji klub navijate jučer ste kao Hrvat morali biti posebno ponosni. Nažalost postoje i oni koje ovakav uspjeh ne veseli a žive u lijepoj nasoj. Ne samo da žive već nas i predstavljaju na Eurosongu. Ako se već ne veselite uspjehu mladih juniora onda barem šutite dok je svatko normalan ponosan. Ovi momci su ovaj rezultat ostvarili svojim radom i trudom kao jedinim mjerilom, a onaj tko je vas izabrao da predstavlja našu zemlju je sramota. Hvala Bogu pa je Dubrovnik bio jedini Grad sa velikim G koji upravo ovim komedijašima nije dao maksimalan broj bodova kao svi ostali i time pokazao da je uvijek bio korak ispred svih. Naši nogometasi predvođeni Lukom Modrićem su najveci promicatelji Hrvatske u svijetu, a za razne Mrle ne znaju niti u susjednoj ulici. Što bi se reklo za bolesne bolnica, za lude ludnica za glupe škola, a za budale nažalost niŠČa – oglasili su se iz DUSTRA-e.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, slučaj je na društvenim mrežama prokomentirao i Ljubo Pavasović Visković, poznati odvjetnik te bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka.

– Dakle, pretjerujem, radikalan sam, opsjednut sam Hajdukom, ali onog dana kada bilo kojem Zg ili Ri djetetu poželim išta loše, kada mi njihove suze budu ugodne (sa izuzetkom domaćih izdajnike tipa Mate Baturina – naravno isključivo u nogometnom smislu) poslat ću samog sebe u pi**u materinu, uzeti uputnicu i zatvoriti se u Vrapče na barem 5 godina. I zato gospodine Prodanović, pridružite se onima koji su na Vratima Jadrana prošli petak čekali sa šipkama i daskama St auta na putu za Ženevu, nakon toga kod doktora opće prakse, uputnica i odite tamo gdje vam je mjesto. Juniorima vašeg kluba želim sve najbolje, seniorima u sportskom smislu sve najgore, Vama da nastavite na psihijatriji stvarati sjajnu muziku. S poštovanjem, Vaš obožavatelj Lj. Pavasović – napisao je Pavasović Visković.

No, Zoran Prodanović Prlja odlučio se oglasiti nakon sukoba s Hajdukovim navijačima.

– Velik pozdrav svima. Ne bih volio da se stekne dojam da me sve ovo što se dogodilo od objave mojeg tvita nije dirnulo, pa evo nekoliko riječi o tome. Na kraj pameti mi nije bilo da će ova, po meni benigna navijačka pošalica izazvati tako burne reakcije i isprovocirati toliko komentara. Priznajem, pogriješio sam što sam išao dirati u ono što je svima najdraže, a to su naša djeca. Beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim sve koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži – započeo je Prlja.

– Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete, jer ovo što pišem pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjano, tako da vas molim da ovo objavite. Također, želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, zbog čega se ispričavam svim članovima benda. Apeliram na razum i još jednom se svima ispričavam – kaže Prlja u svojoj objavi koju je poslao Jutarnjem listu putem svoje diskografske kuće Dallas.

Foto: Franko Kelam

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist