Sport

KOBEŠĆAK UOČI SUSRETA S NOVIM BEOGRADOM ‘Nužna nam je još jedna pobjeda za potvrdu plasmana na Final 8’

KOBEŠĆAK UOČI SUSRETA S NOVIM BEOGRADOM 'Nužna nam je još jedna pobjeda za potvrdu plasmana na Final 8'

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja večeras na bazenu u Gružu dočekuju europskog doprvaka, momčad Novog Beograda. Bliži se, naime, kraju sezona u Europi, a prema pisanju HVS-a, iz skupine B sigurni su za završni turnir tri prvoplasirana sastava, ali za jedno se mjesto vodi borba. Dubrovčani su u ovom trenutku u najboljem položaju, kada je u pitanju borba za 4. mjesto, ali berlinski Spandau 04 koji igra vrlo dobro ove sezone, zaostaje samo 4 boda. Spandau 04 igra doma protiv OSC-a, pobjeda njemačkog doprvaka ne bi trebalo biti iznenađenje, čak je i očekivana. Baš stoga se lagano nad naš sastav nameće i dodatan pritisak.
-U nekim računicama, mislim da nam je nužna još jedna pobjeda za potvrdu plasmana na Final 8, a pred nama je gostovanje Novog Beograda i onda dva teška gostovanja, kod Marseillea i kod Brescie – upozorava Vjekoslav Kobešćak, trener hrvatskog prvaka.
– Mi smo propustili neke svoje prilike za osvajanje bodove protiv Sabadella i Spandaua ranije, te smo sada tu gdje jesmo. Nama je činjenica fokus i dalje na Prvenstvu Hrvatske, ali to nikako ne znači da ne želimo i da nemamo šanse otići na završni turnir. Novi Beograd je vrlo jaka momčad, čak i bez Mandića. Realno su oni i bolji od nas, ali mi ćemo ih napasti. U konačnici, dosta smo dobro izgledali protiv njih u dosadašnjim utakmicama ove sezone – ističe Kobešćak.
Utakmica u Gružu počinje u 19.00 sati uz TV prijenos u programu Sport Klub 3.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist